Extra 4.. We leven in een computer programma

 

We leven in een computer programma

Woensdag 11 Febr 2009

In één van zijn meest recente interviews, noemde David Icke twee dingen die me rechtop lieten zitten en aan het denken zetten.

1. Kennelijk zijn er mensen, mensen die eigenlijk een kunstmatige intelligentie hebben (met het volledig ontbreken van empathie)

2. We leven in een computerprogramma. En het programma is in volle gang.

Ondertussen gaat het laatste artikel van Matthew Delooze’s over Diana in op de betekenis van de Vrijheid`s Vlam boven de ‘Pont de l’Alma tunnel’. Zoals ik gisteren schreef, werd dat monument opgericht in 1987; Diana werd eronder vermoord in 1997.

Waarom is de Vrijheid`s Vlam uitgegroeid tot een onofficieel Diana monument? Door de ligging, om mee te beginnen. Het is een referentiepunt voor het emotionele publiek, zoals de manipulators wisten toen zij het daar plaatsen.

Maar hoe dan ook, ik dacht: als ze wisten toen de Vrijheid`s Vlam werd opgericht in 1987, dat Diana 10 jaar later eronder gedood zou worden op precies DIE plek, hoe lang van tevoren worden plannen dan verzonnen voor de verdere agenda? 10 jaar? 20 jaar? 100? 10.000? 100.000 jaar?

Matthew Delooze zegt dat Diana’s rol al bekend was voordat ze zelfs maar geboren was. Dat is dan dus (op z`n minst) 40 jaar in het voren plannen.

Ik vraag me af of dit hele scenario, de levenservaring van ons, niet allemaal al tot het kleinste detail gepland is – wellicht van de start tot het eind (waarover niets gezegd kan worden: maar zal tot de voltooiing moeten komen).

Niet voor de eerste keer, verbeeld ik me dat er een soort van super computer moet zijn die miljoenen menselijke reacties per seconde berekent en alle informatie verwerkt om het plan van manipulatie uit te stippelen.

Iets of iemand coördineert dan het hele plan, om het met behulp van menselijke ‘agenten’ (politici; royalty’s: kapitalisten) het uit te kunnen voeren.

Wie ook achter dit alles zit, zij hebben niet de aarde gecreëerd, die is gewoon te mooi. Trouwens, deze entiteiten zijn niet in staat om ook maar iets te creëren. Hun intellectualiteit is verrassend geavanceerd, maar ze missen iets positiefs (creatief). In plaats daarvan moeten ze de creativiteit van de mensheid gebruiken, maar uiteraard gebruiken ze die op een zodanige wijze dat wij onze eigen ondergang in gang zetten, zonder het zelfs maar te realiseren.

De agenda zit heel slim in elkaar, maar is verstoken van enige wijsheid! En de voortzetting ervan hangt af van angst en onwetendheid van de zijde van het volk.

De agenda is ook afhankelijk van een misvatting, die van een lineaire tijd. Het kan anders niet geleidelijk ontrafeld worden.

JP

—————————————————————————————————————

English Version

I can not find the English version among all my favorites. Once I find him again, I’ll post it here …

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s