Sinistere Plaatsen – Astana – Khazakhstan

Sinistere Plaatsen – Astana – Khazakhstan

(Vrij vertaald René Voogt)

Astana is de eerste hoofdstad die wordt gebouwd in de 21e eeuw en laat perfect zien vanaf waar de wereld geleid wordt (of gaat worden). Het is echt de visie van één man: Nursultan Nazarbayev , de president van Kazachstan (ja Borat`s land, ik weet het). Gesteund door miljarden oliedollars, wordt de stad vanuit het niets opgebouwd in een afgelegen en verlaten gebied van de Aziatische steppen. Het resultaat is verbluffend: een futuristische en occulte hoofdstad, omarmt door de Nieuwe Wereld Orde, waar de oudste religie bekend aan de mens aanbeden wordt: “Zonaanbidding”. De stad is nog steeds één grote bouwput, maar de gebouwen die voltooid zijn vatten Nazarbayev`s occulte visie samen.

De Piramide van de Vrede

Ontworpen door de meest productieve architect van Groot-Brittannië , Lord Norman Forster, is deze gigantische piramide een vreemde aanwezigheid in het hart van de Aziatische steppen. Het gebouw is toegewijd aan “het afzweren van geweld” en  “het bij elkaar brengen van de wereld religies”. Norman Forster heeft gezegd dat het gebouw geen herkenbare religieuze symbolen heeft die de harmonieuze eenwording van levensovertuigingen samenvoegen. In werkelijkheid, is de piramide een tempel voor de enige ECHTE religie van de occultisten: ZON aanbidding. Een reis door dit gebouw is echt een symbolische reis. Het vertegenwoordigt het pad voor ieder mens naar verlichting. Laten we een tour maken.

De piramidevorm

” De ingewijden erkende de piramide vorm als het ideale symbool van zowel de geheime leer alsook de instellingen die zijn vastgesteld voor de verspreiding ervan “
– Manly P. Hall , Secret Teachings of all Ages

Novus Ordo Seclorum = Nieuwe Orde voor het tijdperk

Zoals Manly P. Hall vermelde, is de piramide het ultieme symbool voor de mysteries van de oude beschavingen. Subliem in hun eenvoud, goddelijk in hun proporties, en belichamen ze zowel de goddelijke kennis in handen van de ‘verlichte’ en de verbijstering van de massa. De elite van vandaag, ingewijd in het occulte, zijn de erfgenamen van deze oude wijsheid en het gebruik van de piramide als een symbool van macht in de moderne wereld. Het verlichte / drijvende / ontbrekende sluitstuk (hoeksteen) representeert het goddelijke beginsel aanwezig in het heelal als ook in ieder mens. Een andere symbolische betekenis toe te schrijven aan het ontbrekende sluitstuk, is het onvoltooide werk van de Nieuwe Wereld Orde. Er wordt gezegd dat het sluitstuk van de Grote Piramide zal worden hersteld als dit eeuwenoude project werkelijkheid zal worden. Hier zijn andere piramiden die verschijnen over de gehele wereld, die de macht  van de elite over de massa representeert.

Arena Memphis

Luxor Hotel , Las Vegas

Raffles Hotel, Dubai

Dimensies

Allereerst de dimensies van het gebouw.
Het hele bouwwerk is 77 meter hoog. 7
De bouw kostte van begin tot eind 21 maanden = 3X7
De piramide is 62x62x62 meter 666?
62+62+62=186 en dat is deelbaar door 6 nl 31
Het ontwerp bestaat uit driehoeken met benen van 12 meter
Steeds 5 van deze driehoeken naast elkaar. 5×12=60

De Opera ( Kelder)

Bij het betreden van de piramide op de begane grond, is het interieur donker en hol. In de kelder is Astana ’s Opera House gevestigd, waar de nietsvermoedende massa wordt vermaakt .

Ondergrondse Opera

Ondanks de duisternis, beslaat een enorm beeld van de ‘Zon’ bijna het gehele plafond .

Het middendeel

Rond de ‘Zon’ Tafel

Recht boven de opera is de centrale ruimte van de piramide. Het fungeert als de vergaderzaal voor conferenties voor het herenigen van religieuze leiders van de wereld. Neem even de tijd en geniet van de symboliek hier. Je hebt daar religieuze leiders uit de gehele wereld zittend rond een groot figuur van de zon, te bespreken hoe ze hun verschillen voor het komende Tijdperk met elkaar kunnen verzoenen. De symboliek is overduidelijk: al deze theologieën zijn gewoon een uitgroei van het oorspronkelijke voorwerp van aanbidding: de Zon.

Deze ruimte is veel lichter dan de opera, die de vooruitgang in de richting van verlichting representeert. De afbeelding van de Zon in het midden van de ronde tafel is precies recht boven de zon van de opera. Dus terwijl de algemene bevolking wordt vermaakt in de duisternis van de materiële wereld, houden de verlichte, die precies boven hen zitten, zich bezig met hoe ze godzaligheid bereiken.

Peinzende godzaligheid

Als je andere artikelen leest op deze site, kunt u zich bewust worden van de doelstellingen van de Nieuwe Wereld Orde. Een van hen is de vervanging van alle religies naar een vorm van neo – paganisme. Daar zijn deze vergaderingen voor. De stad Astana is echt de stad van de Nieuwe Wereld Orde.

De Top

De top van de piramide is letterlijk hemels. Het is rond, rondom glas en badend in glorieus zonlicht. Beelden van witte duiven zijn ingeprent in de ramen, wat de vrede representeert, die zal leiden tot de eenwording van alle wereld regeringen en religies tot de Nieuwe Wereld Orde. De top is de ultieme presentatie van het bereiken van verlichting, op individueel en op wereld niveau.

Kijk naar het plafond van de top:

De zonnegod schijnt op de verlichte. (O-X)

De piramide divisies (de onderste donkere Opera, het Midden- conferentieruimte en de goddelijke top) belichamen de Pythagoreïsche visie op de wereld. Pythagoras’ leer word grondig bestudeerd in de occulte samenlevingen van vandaag.

Pythagoras verdeelde het heelal in drie delen , die hij de: Hoge Raad Wereld, de Superieure Wereld, en de Ondergeschikte Wereld noemden. De hoogste, of Superieure Wereld, was een subtiele , diffusie-erend spirituele essentie doordrongen in  alle dingen en daarom het ware vlak van de Opperste Godheid zelf, de Godheid wordt in elk opzicht alom vertegenwoordigd, is actief, almachtig, en alwetend. Beide lagere werelden bestonden binnen de geaardheid van deze hoogste bol.

De Superieure Wereld was het huis van de onsterfelijke. Het was ook de woonplaats van de archetypen, of van de verzegeling; hun aard nam op geen enkele wijze het materiaal van aardsheid, maar zij wierpen hun schaduwen op de diepe ( lagere wereld), en waren alleen herkenbaar door hun schaduw. De derde, of de minderwaardige Wereld, was de woonplaats van de schepsels die deelnamen aan materiële substanties of waren betrokken bij de arbeid met of aan materiële substantie. Dus deze hemelbol was het thuis van (…) de mensheid en de lagere koningrijken, die tijdelijk op aarde waren, maar die in staat waren zich te verheffen boven deze hemelbol door rede en filosofie.
– Ibid

De drie delen van de piramide

andere woorden is deze piramide dus niet zomaar een toeristische attractie maar een vertegenwoordiging van de filosofie van de ingewijden / illuminatie. Zoals Dan Cruikshanks eerder cryptisch zei in zijn documentaire, het is een “weergave van, de macht die komt”.

Bayterek Toren

Ook ontworpen door de vermaarde Britse architect Sir Norman Foster, het monument is bedoeld om een volksverhaal over een mythische boom van het leven en een magische vogel van het geluk te belichamen. De vogel , Samruk genaamd, had haar ei gelegd in een spleet tussen twee takken van een populier. Het ei – de Gouden bol op de top van het monument – vertegenwoordigt , nogmaals, de Zon , de oppergod.

Deze ‘boom van het leven”, vertegenwoordigt het kanaal waarlangs geesten de materiële wereld verlaten en zich aansluiten bij de goddelijke wereld. Dit concept vinden we terug in de meeste (zo niet alle) esoterische genootschappen.

Binnenin de Gouden Bol

Het Ultieme Ding

Bezoekers kunnen naar de top van de toren en ontvangen een prachtig uitzicht over de stad Nazarbajev ‘s. Daar zijn nog enkele vreemde objecten te bekijken.

Binnenin de Bol vinden we dit raadselachtige “ding”. Het is een gouden driehoek met president Nazarbajev zijn (rechter) handafdruk erin. Waarom? Ik weet het eerlijk gezegd niet. Alles wat ik kan zeggen is dat het lijkt op iets uit de film Total Recall.

Bata Samenstelling

Het is een wereldbol ondertekend door de vertegenwoordigers van zeventien kerkgenootschappen. Ja , nogmaals, om alle godsdiensten te verenigen tot één (NWO) wereldreligie.

Zuilen van de Vrijmetselarij

Twee pijlers en eentje ertussen, verder weg. Zou er een kans zijn dat dit maçonnieke symboliek is?

Ja, de twee gouden zuilen vormen de twee pijlers van metselwerk met de naam Boaz en Jachin. Ik zal niet ingaan op de gehele symboliek achter die pilaren, maar we kunnen waarschijnlijk aannemen dat Nazarbajev een “vrije en geaccepteerde Mason” is.

Presidentieel Paleis

Gelegen in een leidende positie in de stad, ligt het presidentiële paleis aan het einde van een ceremoniële route die begint met de Bayterek toren. Een dikke koepel staat boven op het paleis, welke het vrouwelijke principe vertegenwoordigt, in tegenstelling tot de fallische Bayterek toren – die het mannelijke principe weergeeft. Dit ontwerp is in bijna alle belangrijke steden  aanwezig, waaronder Washington DC en Parijs.

Khan Shatyry Entertainment Center (’s werelds grootste tent )

Deze (nog) onvoltooide bezienswaardigheid is ontworpen, nogmaals , door Sir Norman Foster (hij  heeft eigenlijk de hele stad ontworpen). Onder de tent , een gebied dat groter is dan 10 voetbalstadions, zal een op stedelijke schaal met intern park, winkels en entertainment met pleinen en straatjes, een boottocht op een rivier, winkelcentrum, minigolf en indoor Strand Resort worden. Er word gezegd dat deze structuur is gemaakt om te lijken op een tabernakel, op gelijke voet met de Tempel van Salomo.

Deze draagbare gebedshuizen, bestaande uit tenten, werden gebruikt door de Joden tijdens de bijbelse tijden. Ingewijden eren deze oude overeenkomsten met een esoterische betekenis.

Binnenkort in Astana

Astana is nog een bouwterrein, maar er zijn enkele werkelijk verbazingwekkende projecten in de maak. Hier een aantal daarvan.

Centrale markten

Ontworpen door onze goede vriend Norman Foster.

Krankzinnige Torens (niet de officiële naam)

Het Alles-Ziende Oog Stadion ( niet de officiële naam) (zie je de O-X)

Tot slot

Als leden van  s`werelds elite voldoen aan de voorwaarden die nodig zijn om de wereld te verenigen in één enkele regering, verstrooien ze over de hele wereld symbolen van hun macht. Het feit dat de algemene bevolking geen idee heeft wat deze structuren te betekenen hebben, is precies de reden waarom hun plannen onbetwist en ongemerkt voortgaan. Maar die plannen zijn hier al eeuwen aanwezig. Manley P. Hall schreef in 1918:

“Als de mob (menigte) bestuurd, wordt de mens  geregeerd door onwetendheid; als de kerk bestuurd, wordt hij geregeerd door bijgeloof, en als de staat bestuurd, wordt hij geregeerd door angst. Voordat de mens met elkaar in harmonie en begrip kan leven, moet onwetendheid worden omgezet in wijsheid, bijgeloof in een verlicht geloof, in liefde en angst

Mob staat gelijk aan democratie, de kerk staat gelijk aan religie en de staat is gelijk aan landen. Met andere woorden, voordat de mensen in harmonie kunnen leven, moeten we de democratie afschaffen (omdat de massa te dom is), de religies (omdat zij een bijgeloof  hebben) en staten (omdat we een één-wereldregering nodig hebben). Hij vervolgt:

“De perfecte regering van de aarde moet tenslotte het voorbeeld zijn na het goddelijke bestuur waarmee het universum werd opgesteld. Op die ene dag wanneer de perfecte orde is hersteld, met vrede en een triomferend universum, zal de mens niet langer zoeken naar geluk, want zij zullen het binnen zichzelf vinden”.

Klinkt goed toch? In één vangst. Als dit gaat gebeuren, zal het merendeel van de wereldbevolking dood zijn. Met dat in het achterhoofd, een fijne dag verder.

Originele artikel: http://vigilantcitizen.com/?p=421

Hier wat beeldmateriaal om u een idee te geven

 

Onder het artikel staat een hele reeks interessante commentaren van lezers, hieronder een aantal interessante daarvan…

Avenueoflight zegt:

Op 06 Mei 2009 om 22:47

De volgende en laatste paus

Vernietigd door de Heer Jezus Christus persoonlijk

Luciferiaanse zonaanbidding vermomd als het ware christendom

Het systeem van pausen, en al zijn priesters, kardinalen en nonnen is het grootste frauduleuze bedrog ooit gepleegd op het ware christendom. De zuivere waarheid is, dat er geen priesterschap en paus in de ware verering van het Christendom is! Als dat zo is, wie zijn dan deze bedriegers? Verbazingwekkend genoeg, komen ze rechtstreeks uit de Mystery Babylon Lucifer zonaanbidding !

De rooms-katholieke namaak “enige echte” ware kerk

Iedereen kent dit systeem van pausen en priesters van Lucifer zonaanbidding, ook wel bekend als rooms-katholieke leerringen, en werd officieel verklaard door paus Eugenius IV tijdens de raad vergadering van Florence, dat het de enige echte ware kerk is, en daarbuiten, zou er geen redding voor de mensheid zijn! Nu, het is deze aanmatigende en arrogante leugen, die gehandhaafd word sinds zij de bevoegdheid hebben gekregen die hun “heilige Inquisitie missie” motiveert, om ieder mens op de planeet aarde te bekeren naar het Rooms-katholieke en hen te zuiveren of alle mensen uit te roeien die weigeren.

Bekeer of sterf

Dit is waar de geschiedenis van de middeleeuwse Donkere Tijden over gaat , toen het onnoemelijk veel (tientallen miljoenen) mensen het hun leven kosten. Hoewel de protestantse revolutie een tijdelijk “einde” bracht aan de barbaarse wreedheden van Rome, heeft Rome gezworen, ontworpen en gedroomd het in pracht en praal volledig te hebben gerestaureerd, zoals nog nooit eerder in de geschiedenis van de Kerk! Wow!

De één wereldreligie binnenkort Wereldwijd afgedwongen

Rome’s strategie om hun geloof over de gehele wereld vast te stellen is: aan het werk te gaan met de Amerikaanse overheid om “wereldwijd terrorisme” te creëren, waardoor de gehele wereld zal vallen onder een politiestaatwet, om het dan te vernietigen met Wereldoorlog III en een ontzagwekkende kosmische explosie die zij de “Grote straf” noemen, maak het vervolgens bekend als een daad van God vanwege de slechtheid van de mens. En precies zoals geplant: nadat de mensheid gehavend is, dood moe, bebloed, verminkt, hongerig, dakloos en hopeloos, zal de Maagd Maria op het toneel verschijnen en kondigt – om het menselijk ras te redden, moet de mensheid terug keren naar God en hem aanbidden volgens het rooms-katholieke, ‘S werelds enige ware religie, en het accepteren van de Messias dictator paus die de hele wereld overheerst vanuit Jeruzalem. De overwinning is compleet. Het “einde” is echt gerechtvaardigd en “betekent” simpel gezegd: het rooms-katholieke New World Order KONINKRIJK van Lucifer “een utopische droom” word nu waarheid!

Beste vrienden, de meest dringende boodschap van deze artikel, is niet alleen om u te waarschuwen voor de snelle woeste storm die deze wereld zal vernietigen en voorgoed de mensheid zal uitschakelen – maar nog belangrijker is, om je voor te stellen aan de meest aardige, genadige, barmhartige liefdevolle ware God van het universum, en Zijn Zoon, de Heer en Heiland Jezus Christus, die “gratis” burgerschap tot hun paradijselijke Koninkrijk der Gerechtigheid aanbied – tot één ieder die moe is van de strijd en geschonden wordt door alle ellende, tranen, en de dood gevonden op deze van zonde vervloekte aarde, en verlangen naar de diepte van hun ziel voor iets enorm beters. De ware God liegt niet! Wil je je niet overgeven en dit onpeilbare geschenk aanvaarden?

Door de sierlijkheid van God bent u zich bewust van de komende satanische evenementen, die doelbewust ontwikkeld zijn u te misleiden en de mensheid met geweld te drijven richting de poorten van de hel. Maar voor volledige informatie, bestel het 400 pagina tellende volledig gedocumenteerde boek, ‘The Grand Design Exposed”, dat legt de geschiedenis bloot over hoe de jezuïeten, de Vrijmetselaars en andere geheime genootschappen het brein zijn achter wereldse gebeurtenissen om met succes de Nieuwe Wereld Orde voor Rome in te stellen.

Brownhawk zegt:

Op 05 Juli 2009 om 18:49

Hoe grondig is de onderdrukking van de boodschap van Christus aan de mensheid over de aard van de ware God, en van zichzelf. Wat we nodig hebben om onze geesten bij elkaar te krijgen is precies wat deze boodschap is, wat kenmerkend is voor wat wordt genoemd het Ontwaken. Als we echt onze ogen openen en ‘rondkijken’, dan MOETEN we streven naar het begrijpen van de metafysische ondertoon betrokken bij deze onderdrukking. We onderschatten hoe diep we werkelijk hebben geslapen.

Dat wat zweeft boven de top van de Grote Piramide, refereert naar het Luciferiaanse Bewustzijn van de 4e dimensie, en dat is waar de echte metselaars verblijven. De symboliek van de ‘stenen’ die zij gebruiken gaat veel verder, en duid op de bouw van een gevangenis OP deze planeet. De gevangenis is de planeet zelf, zoals het met wederzijdse instemming beschouwd word . De feitelijke maçonnieke bouw heeft te maken met de inperking van het leven in de materie. Onze waarheid belichaamt dat wat Christus de mensheid vertelde, wie en wat het echt is – uiting van het Goddelijke, met een onafscheidelijk vermogen de fysieke werkelijkheid te beheersen. Het rechtvaardigen van de dood bestendigt een monumentale leugen en vertegenwoordigt het afschuiven van onze verantwoordelijkheid om te Leven op een manier die de geest laat tegenstribbelen als de Waarheid volledig begrepen wordt.

Dat we dit aanschouwen als ‘mystieke’, of ‘occulte’ onzin, geeft gewoon aan in hoeverre we bedrogen zijn. In feite, dat wat ons tot ‘gedupeerden’ maakt draagt een definitie die echt verbazingwekkend is, gezien hoe we geconditioneerd worden het leven te ervaren in onze ingeslapen staten. Wat wordt aangeduid als een ‘Hemelse Error’ vormt die Grote- Leugen, onder welke auspiciën het Leven wordt ervaren. Deze ervaring wordt gekenmerkt door de remmende werking en expressie van de vrije wil. Zo ongeloofwaardig als het ook klinkt, wie we werkelijk zijn is afgedwongen tot een geïmponeerd wezen, wat resulteerde dat wij ons ‘dupliceerde’. Een vervaardigd bedrog heeft ons tot een niveau geleid waardoor we de waarheid van ons bestaan onderschatten, aangetoond door onze insluiting in de materie; waarin de materie wordt veronderstelt als authentiek en met autoriteit. Uiteindelijk , is dit wat er in het hart van de geestelijke oorlog wordt gevoerd.

Het aansturen van een fysieke werkelijkheid kan betekenen dat je bestaat in die realiteit, als je daarvoor kiezen. Het hangt allemaal af van wat u zou willen doen. Dit is wat ons uiteindelijk in staat stelt, en omvat waarvoor we ontwaken. Het is de kennis die ‘zij’ wanhopig proberen achter te houden voor de mensheid. De ironie is, dat ‘zij’ hetzelfde potentieel in zich hebben om te handelen uit liefde, en geen misbruik maken van de macht. Maar door niet te kiezen voor de Goddelijke Intentie, en dus de liefde afwezen, kozen ze voor de ontwikkeling van macht om te heersen over een ‘doden-cultuur’, wat kenmerkend is voor het leven zoals we het kennen in onze onbewuste staat.

hmmmm zegt:

Op 06 Jan 2009 om 23:53

Zeer interessant, echter is dit slechts NWO theology vervangen door een theologie voor de anderen, in dit geval 17 anderen zoals deze site vermeld. Wat nog interessanter is, dat mensen die op deze site posten erg bijgelovig lijken maar ze citeren wel hoe mensen worden bedrogen door de NWO. Ik haat het om het christendom en andere religies te breken, maar de angst van mensen die bedrogen worden is vreemd, helemaal omdat ze zelf bedrogen zijn door religies met denkbeeldige vrienden in de hemel voor duizenden jaren.

Het maakt niet uit of het een NWO piramide, een kruis of een halve maan vertegenwoordigt het gaat allemaal maar om één ding.. CONTROLE van de schapen. Angst angst en nog eens angst… de laatste dagen blah blah blah. Doe een beetje historisch onderzoek (geen Bijbel) en u zult zien dat alle Semitische religies (jodendom, christendom en islam) allemaal oorspronkelijk afkomstig zijn uit Zon aanbidding en het heidendom, dus Pasen , enzovoort ..

Laten we eerlijk zijn , de wereld ligt in oorlog wat is te wijten aan religies, is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn. Wegkomen van  de verschillende soorten religies en er maar 1 over te houden welke noodzakelijkerwijs een oude is, ouder dan het Christendom en betwisten waar het christendom vandaan komt is een goede zaak. Natuurlijk is de eerder gegeven quote correct:

“Als de mob (menigte) bestuurd, wordt de mens  geregeerd door onwetendheid; als de kerk bestuurd, wordt hij geregeerd door bijgeloof, en als de staat bestuurd, wordt hij geregeerd door angst. Voordat de mens met elkaar in harmonie en begrip kan leven, moet onwetendheid worden omgezet in wijsheid, bijgeloof in een verlicht geloof, in liefde en angst

In de woorden van Carl Sagan “moet de mens zichzelf bevrijden uit zijn door demonen achtervolgd verleden” De mens heeft behoefte aan een nieuw niveau van bewustzijn, een ommekeer, in een beweging weg van het primitieve bijgeloof van het oude. Moeten we vrij zijn? Ja we moeten, zouden we vrij moeten zijn om te aanbidden? ja, zolang het open, onderzocht en vrij is. Iets waarmee de huidige religies niet mee vertrouwd zijn. En, vergeet niet dat vrijheid en de vrije keus gegeven werd door de wetten van de mens, en niet door de wetten van de religie.

Daan Zonderland Zegt:
Op 06 juni 2009 om 14:27

Geweldig werk. Werkelijk uitstekend materiaal. Als iemand zou hebben gedacht dat dit allemaal verzonnen is, of zelfs een stuk is voor in een slechte roman, zou het ingedeeld zijn als een ‘Mission Impossible’. Het is prachtig om te zien dat internet ons voorziet van een holle ruimte die moeilijk in te vullen is: een onschuldige manier om de gestoorde geesten bezig te houden die anders de straten van de beschaafde wereld zouden hebben bevolkt. Dank u, dank u, dank u. Oh en bedankt StumleUpon, zonder wie ik dit juweeltje nooit gevonden zou hebben, dit stuk meesterwerk.

Jullie maakten Natuurlijk mijn dag

N in Van zegt:

Op 3 juli 2009 om 00:39

Dit is een goed onderzocht en interessant artikel. Ik denk dat het interessant zou zijn om te kijken of er misschien ook sprake is van een Geologische verbindingen met een van deze gebouwen als Nazarbajev maçonnieke principes voor de locatie en het ontwerp heeft gebruikt. Staan er gebouwen op bepaalde lengte-en breedtegraden, die favoriet kunnen zijn bij de vrijmetselaars?

Ook vind ik het interessant dat deze natie haar middelen zijn gebruikt voor deze abstracte en vreemde symbolische gebouwen. Het is zeldzaam voor een land dat vermoedelijk een meerderheid heeft als islamitische bevolking terwijl deze structuren geen enkel elementen of beginsel van dat geloof weerspiegelen. Zou dit een terugkeer naar de oude religies kunnen betekenen die alle middelen van hun land hebben gebruikt om tempels van aanbidding te bouwen, die alleen bedoeld zijn voor de elite? Ik vind ook dat de gebouwen (tempels) die onlangs in Dubai  zijn gebouwd een rare mythologie en symboliek hebben, dat is totaal tegenstrijdig met het islamitische geloof van die natie. Ik denk dat de elite kosten nog hulpbronnen sparen om ervoor te zorgen dat ze tempels voor hun goden hebben. De film “Babylon AD” laat zien hoe een neo- heidense zich kan ontspuiten in de wereld.

We horen continu over het nieuwe milieu of groene ethos van de wereld, maar toch word de planeet gesloopt om deze torenhoge structuren op te bouwen. Ik denk dat de elites willen aantonen dat zij de controle hebben over de wereld en tonen hun heerschappij over de gehele planeet. Ik denk dat Dubai, waar de woestijn is omgevormd om een grote speeltuin in de woestijn te worden, en Kazachstan zijn is het meest recente voorbeeld van deze neo- heidense centra`s van verering.

Avenueoflight zegt:

Op 6 Juli, 2009 om 8:40

De Film: 2012….

The Illuminati heeft Hollywood in z`n greep…. Kijk dit dan…echt significant…….

The Katholieke Kerk verteld iedereen “DIT IS” de grote straf; ze zullen God de schuld geven voor deze claim… HIJ is boos op de mensheid. De Mens ZAL het geloven. Het “IS” een complete leugen!

Dit “IS” precies wat de Geschriften ons leren dat er gaat gebeuren … … … en let op de mededeling van de tsunami op het eind ?????? mogelijk vanaf de planetaire middelgrote berg: WORMWOOD genaamd!!!!!!! Hmmmmmm! Dit is groot nieuws … .. echt groot nieuws … …. de datum dat de film uitkomt (van deze film)? November (11) 13e.

http://movies.yahoo.com/movie/1810045661/video

OTODudeRanch zegt:

Op 28 juli 2009 om 12:41

Wow! Dat is één van de mooiste moderne steden die ik ooit heb gezien. Zeker prachtige architectuur. Ik zie de symboliek, ja, maar ik vind echt niet sinister of storend. Maçonnieke architectuur is verspreid over de gehele wereld, vooral hier in de VS. Mensen realiseren gewoonweg niet waar ze naar kijken. Mijn grootvader was een vrijmetselaar en ik heb al zijn maçonnieke sieraden en andere voorwerpen. Het is zeker interessant spul. Ik ben er niet zeker van wat de man ooit bewoog om een metselaar te worden, maakt ook niet uit.  Ik herinner me hem op geen enkele wijze als sinister of van het uitvoeren van vreemde rituelen, maar hij was dan ook niet zo hoog gerangschikt, voor zover als ik weet. Ik ben zeer geïnteresseerd in uw werk, zeer waakzaam. Ga zo door en blijf het posten voor ons om het te checken. Trouwens, er is een Gigantische berg van maçonnieke geïnspireerde architectuur hier in de stad waar ik woon, in Montana. Het was een maçonnieke paradijs in de vroege jaren en is het nog steeds, echt. Ooit had het meer miljonairs per hoofd van de bevolking dan elke andere stad in de wereld, op grond van de goudmijnen, waardoor het een stad werd in de eerste plaats. De eerste maçonnieke bijeenkomst die ooit plaats vond om het Continental te verdelen vond hier in de buurt plaats op Mullan`s Pass in het jaar 1860. Het is niet goed gemarkeerd, maar wij de lokale bevolking kennen de plek. Er is een monument dat er naar verwijst. Dit staat in het hogere land van de Rocky Mountains van Montana en in een zeer landelijke omgeving. Het is een zeer griezelige, en verlaten plek. Ik zou een aantal foto’s voor je moeten nemen. Ik denk dat het je zal interesseren. Bekijk enkele andere architecturen in onze stad op het internet, als je wilt. U zult zien waar ik over praat.  Hint: we zijn de hoofdstad van de staat Montana. Bedankt en ga door met het goede werk.

Avenueoflight zegt:
Op 21 augustus 2009 om 22:01

Iedereen zou hiervan volledig op de hoogte moeten zijn … .. zonder vraag, twijfel of onzekerheid …. lees wat Manly P. Hall schreef, tweede na Albert Pike de Grote commandant van de vrijmetselarij.  Toen ik dit vond lang geleden heb ik het opgeborgen totdat ik het op mijn site plaatste …. Het komt van mijn website (pagina 2) …. Denk eens na over deze woorden … Hoeveel duidelijker kan het zijn?

Niet alleen waren veel van de grondleggers van de Amerikaanse regering vrijmetselaars, maar ze ontvingen steun van een (geheim en verheven lichaam) bestaande in Europa, die hen hielpen dit land op te richten voor een “merkwaardig en een BEPAALD DOEL” wat alleen bekend is bij een aantal ingewijde.

Het “Grote Zegel” is de “handtekening” van dit verheven lichaam, ongezien en is voor het grootste deel totaal onbekend; en de onvoltooide piramide op de keerzijde is een trestleboard waarin symbolisch de voortgang uiteengezet wordt gezet waarvoor de Amerikaanse regering is toegewijd (vanaf de eerste dag sinds de oprichting)
Manly P. Hall, “The Secret Teachings of All Ages”, pp. XC and XCI

Dit verheven lichaam is niets anders dan een Jezuïeten Orde van priesters! Die alleen antwoorden aan de Generale Overste van de ‘jezuïetenorde’, Adolfo Nicholas (Zwarte Paus). Als je echt wil weten hoe Luciferiaans Satanisme werkt stuur me dan je e-mail adres in een gesloten envelop … adres staat op mijn site … … en ik stuurt u een gratis dvd waarop u kunt zien dat het hoofd van de VN bevestigt dat allen “Lucifer zullen aanbidden” of ze worden niet toegelaten in de NWO (Novus ordo Seclorum), wat een andere naam is voor het Romeinse Katholicisme ofwel  “ZON aanbidding”!  Doe wat onderzoek via mijn site … zoek “Project Vaticaan” op …. Zoek ook naar “The Great Chastisement” dat is waar alle traditionalisten op wachten!  Maar ze hebben ook Lucifer/satan bedrogen!  Tonen Hinn, Copeland en Hagee, etc … verbaal en visueel bekogelen ze satan voor zijn achterban totaal onbewust!  De Amero …. het sluitstuk (hun grote werk en Grote Ontwerp) “IS” gekoppeld. Kijk naar de luchtfoto van de Smithsonion die ik heb van het satanische pentagram van het straten ontwerp in Washington DC!  Kom op!  Doe wat onderzoek … Ik heb er een heleboel informatie verzameld…. de ankh (strook) op de auto’s (ondersteunen onze troepen) en representeert reïncarnatie …. De Tijd “staat” @an onze Kant!

Finalgenius zegt:

Op 02-11-2009 om 14 uur 41

Astana = = Satana en is een Latijns woord en het betekent satan in het Latijn

‘Astana’ – anagram voor ‘Satana’ en betekent in Russisch – Satan.

Billy zegt:

Op 30 April, 2010 om 3:31

Ik zie dat de Piramide van de Vrede: 62 meter hoog is, met een basis van 62x62m. 666?? Kunt u de interpretatie van de officiële vlag vertellen? Ik ben nieuw hierin, maar is dat de gelijkenis van Baphomet?

Anoniem zegt:

Op 12 June, 2010 om11:21

De Bayterek – http://en.wikipedia.org/wiki/Bayterek – lijkt veel op de Wardenclyffe Toren – http://en.wikipedia.org/wiki/Wardenclyffe_Tower

Misschien is de Bayterek een verkapte versie van de Wardenclyffe Toren?

Wat als de Wardenclyffe Toren werkelijk het Tunguska evenement veroorzaakte?

http://en.wikipedia.org/wiki/Tunguska_event

Nog occulter dan Washington, D.C?   Astana, Khazakhstan – http://maps.google.com/maps?t=k&q=51.166667,71.433333%28Astana%29&ie=UTF8&ll=51.127606,71.440229&spn=0.040938,0.089607&z=14

(Vervolg van bovenstaande)

Anoniem zegt:

Op 15 juni 2010 om 15u41

Astana, Khazakhstan – http://maps.google.com/maps?t=k&q=51.166667 , 71,433333 % 28Astana % 29 & ie = UTF8 & ll = 51.127606,71.440229 & spn = 0.040938,0.089607 & z = 14

Ik vroeg mezelf af waarom de lay-out 14 graden overhelt  ten opzichte van de  Horizontale lijn. De patronen van zowel het Vaticaan als Washington DC liggen Horizontaal, waarom helt Astana 14 graden?

Als u gebruik maakt van Google Earth en de liniaal gebruikt om een lijn te trekken via de middellijn (hart) van Astana, de lijn trekken via Noord-Italië, een beetje ten zuiden van Gibraltar, en door Zuid – Amerika. De laatste stad die de lijn passeert voordat die de Stille Oceaan bereikt is Los Angeles.

Het klopt precies, ik denk dat de reden waarom Astana ’s middellijn 14 graden gekanteld is, komt omdat het de bedoeling is dat de lijn door Los Angeles gaat.

Los Angeles, Chili ligt zo rond de 37.28 ten zuiden van de evenaar. 37,28 ten noorden van de evenaar is het zuidelijke deel van San Fransisco. De vrijmetselaars zijn gek op: “Zoals van boven, zo beneden” spul.

Dus, is Astana`s kantelling een symbolische voorstelling dat er iets gaat gebeuren met San Fransisco en/of  Los Angeles, California?

En hoe zit dat met de Wardenclyffe Toren die ik noemde in post 125. Zou de Bayterek in Astana een verkapte Wardenclyffe Toren kunnen zijn? En zo ja, zal die krachtig genoeg zijn om daadwerkelijk San Fransisco en/of Los Angeles, Californië, te vernietigen zoals de Toengoeska-explosie – of een grote aardbeving veroorzaken?

De symboliek is zo overduidelijk met de 14 graden kanteling en in lijn loopt met Los

Angeles.

(Vervolg van bovenstaande)

Anoniem zegt:

Op 16 06 2010 om 15:30

Als je in Google Earth een lijn trekt naar het noorden van Los Angeles, Chili met een 90 graden hoek recht op de lijn afkomstig van Astana, de lijn gaat door Concepción, Chili – en gaat DOOR Los Angeles, Californië – voordat hij Eureka, Californië passeert. Volgens het Wikipedia-artikel over de 2010 Eureka aardbevingen: http://en.wikipedia.org/wiki/Eureka , _California # 2010_earthquakes – De aardbeving van 9 Januari vond ongeveer 33 mijl voor de kust van Eureka plaats.

Zoals eerder vermeld in post 125, verlopen de patronen van zowel het Vaticaan als Washington DC Horizontaal. Dus er moet een reden zijn waarom Astana ’s patroon 14 graden gekanteld is.

Aangezien beide Concepción, Chili en Eureka, Californië aardbevingen hadden in 2010 – dan is dit echt geen toeval.

Dus, is de Bayterek een verkapte Wardenclyffe Toren?, en veroorzaakte die de Concepción, Chili en Eureka, Californië 2010 aardbevingen?  Is Los Angeles, California het volgende doelwit? Zo ja, wie bellen we om hulp te vragen?

Onderstaande uit het Wikipedia- artikel over de Wardenclyffe Toren, http://en.wikipedia.org/wiki/Wardenclyffe_Tower

Onder de toren, zit een schacht 120 voet (36,6 m) in de grond verzonken. Daarop zijn vervolgens zestien extra ijzeren buizen geplaatst tot een totale lengte van 300 voet (94,4 m), om zo de machine te vormen, in Tesla’s woorden, “om greep op de aarde te hebben, zodat de hele wereld kan beven. “[14] Op deze diepte, zouden aardse (tellurische) stromingen ontvangen/verzonden kunnen worden.

Lizzie zegt:

Op 28 Juli 2010 om 12:50

Wat is er mis Zonaanbidding? ? Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen zonaanbidder,
maar ik begrijp niet wat dat woord betekent, en waarom het word geassocieerd met
metselwerk en occulte religies … kan iemand mij dat uitleggen?

dank je

Avenueoflight zegt:

Tanya , Zonaanbidding, in dit geval, betekent niet de hele dag liggend op het strand om een bruine kleur te krijgen.

Technisch gezien is er niets mis met zonaanbidding zelf. Vele oude religies waren gebaseerd op de verering van een godheid van de zon, vooral polytheïstische religies en overtuigingen. Echter, gebaseerd op wat ik hier lees heb ik het idee dat Lucifer word bedoeld als de Zonegod die de Illuminati aanbid; ofwel dat ze zelf denken zongod te zijn? Dat deel verwart me ook een beetje. Het is echter een verwerping van de traditionele God van de joods – christelijke overtuigingen, en de Allah van de islam. Dit is zelf is ook niet zo verschrikkelijk op zichzelf, maar eerder een verschil tussen opvattingen. Het wordt onheilspellender wanneer je overweegt dat zij dit het grote publiek toedienen, de overgrote meerderheid die NIET hun overtuigingen delen, of hun symboliek die gebruikt word in de tempels/kerken voor alledaags gebruik (met inbegrip van het naar de rechtbank gaan of vliegen naar Denver) zonder zelfs maar te realiseren waar ze aan onderworpen worden. Ze stellen mensen bloot aan hun religieuze symboliek, subliminaal het te laten accepteren, terwijl het uitgewapperd word over de onwetende massa. Dat is waar het sinister wordt.

—————————————————————————————————————

English Version

Please go the the Original site

CLICK HERE


Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s