Iran roept op tot boycot Olympische Spelen 2012 vanwege ‘Zionistisch’ logo

Iran roept op tot boycot Olympische Spelen 2012 vanwege ‘Zionistisch’ logo

Rechts de reden waarom Iran bezwaar maak tegen het logo. De gebruikte Vrijmetselaars symboliek (afbeelding links, verklaring in artikel) heeft echter niets te maken met het Zionisme, maar alles met de geplande totstandkoming van de New Age Nieuwe Wereld Orde vanaf 2012.

Iran heeft gisteren verklaard de Olympische Spelen in Londen in 2012 mogelijk te boycotten vanwege het ‘racistische’ logo dat behalve de cijfers ‘2 0 1 2’ ook het woord ‘Zion’ zou voorstellen. Tevens roept Teheran andere islamitische landen op om gezamenlijk ‘de Olympische spelen in de wereld in gevaar te brengen.’

Volgens de secretaris-generaal van het Nationale Olympische Comité heeft Iran een officiële klacht ingediend bij de president van het Internationale Olympische Comité, Jacques Rogge. Deze wordt gewaarschuwd dat ‘nalatigheid op dit punt van uw kant mogelijk de aanwezigheid van sommige landen kan beïnvloeden.’ (1)

‘Buitenaardse invasie in 2012’

Sinds het publiekelijk maken in 2007 zijn zowel het logo als de officiële promotiefilmpjes voer voor complottheorieën. De 25 jarige, uit het Engelse Leeds afkomstige Rik Clay zou de Nieuwe Wereld Orde symboliek achter het logo en de filmpjes hebben ontdekt en om die reden in 2008 door de CIA met een geheim microgolf wapen zijn vermoord (officieel pleegde hij zelfmoord). Clay beweerde dat de gebruikte symbolen en filmpjes er op wijzen dat er tijdens de Olympische Spelen in 2012 een buitenaardse invasie in scène zal worden gezet. (2)

In dit officiële promotiefilmpje (4) zijn op 40 seconden de belangrijke Vrijmetselaars pilaren (11:11) te zien. Rond 1 minuut vliegen er UFO’s rond het Londense ‘alziende oog’ en nog eens 40 seconden later is er een ‘moederschip’ te zien dat zo uit de sf-film Independence Day lijkt te zijn weggevlogen. Na 2 minuten zijn er robots in de straten van Londen te zien, wat zou duiden op de komst van ‘aliens’ op Aarde. Daarnaast zou het stratenplan rond het Olympisch Dorp in Londen de vorm hebben van een omgekeerd Pentagram.

Komst van de antichrist

Ook het bekende logo van de Olympische spelen zélf -de vijf ringen-, dat werd ontworpen door de Franse Vrijmetselaar Baron Pierre de Coubertin, bevat de ‘vier pilaren’ of ‘twee torens’. Zijn standbeeld met deze pilaren / torens staat opgesteld in de Amerikaanse stad Atlanta, één van de voormalige Olympische steden. Net als in de in de Vrijmetselarij gebruikte rituelen ‘loopt’ De Coubertin tussen de twee torens door de ‘nieuwe wereld’ in, recht onder het Olympische Logo waar duiven op zitten, die de toekomstige wereld’vrede’ onder de Antichrist voorstellen.

De op 9/11/01 gepleegde (-deels- false flag) ‘aanslagen’ op twee echte torens, de ‘Twin Towers’ in New York, waren een wereldschokkend Vrijmetselaars teken dat de laatste fase om te komen tot deze Nieuwe Wereld Orde -het begin van de afbraak van de macht van de VS, ten gunste van een vanaf 2012 in te voeren één-wereldsysteem- was ingezet.

Op deze site is in 2009 in de 17-delige artikelenserie ‘De Opkomst van Apollyon’ zeer uitgebreid aandacht besteed aan de Vrijmetselaars (=Illuminati) symboliek, die al sinds de stichting van de Verenigde Staten in 1776 het jaar 2012 op het oog hebben als jaar 1 van de komst van hun ‘messias’, de leider die de wereld onder één centraal gezag moet gaan stellen – de Bijbelse Antichrist. Ook lieten we zien dat dit niets te maken heeft met het oorspronkelijke Zionisme (= het recht van de Joden om in hun eigen land te wonen); integendeel, het bestaan van de staat Israël en de Joodse controle over Jeruzalem is voor de Vrijmetselaars machtselite één van de grootste struikelblokken om te komen tot de zo vurig gewenste New Age Nieuwe Wereld Orde.

Xander

(1) Jerusalem Post

(2) Rick Clay Foundation

(3) Belgium Bridge Nieuwsbrief juni 2010

(4) YouTube

Opmerking sitebeheerderIk ben Geen voorstander van de onderstaande Bijbelse Onzin. Het hoort nou eenmaal bij het het bovenstaande originele artikel, en dus houdt ik het artikel compleet zodat ook niemand kan zeggen dat ik delen van hun werk steel.

Zie ook artikelenserie ‘De Opkomst van Apollyon’:

23-01: Deel 17: Het verloren symbool: De Bijbel, magisch gebonden in het Washington Monument

21-10: Deel 16: Vrijmetselaars bereiden komst ‘godheid’ in 2012 voor

23-09: Deel 15: Wordt het ‘Teken van het Beest’ ingevoerd via vaccinaties?

05-08: Deel 14: 9/11 was voorbode van toekomstige massale mensenoffers

17-07: Deel 13: De terugkeer van de ‘Wachters’ en nephilim in 2012

13-07: Deel 12: Zowel Bijbel, Maya’s, I-Ching, Web Bot als Vrijmetselaars wijzen naar 2012

11-07: Deel 11: 2012 vrijwel zeker begin óf midden van de Grote Verdrukking

10-07: Deel 10: VS zal satans zoon heerschappij geven over Nieuwe Wereld Orde

03-07: Deel 9: De duistere lotsbestemming van de VS is bijna vervuld

23-06: Deel 8: Amerika’s ware god zal wereld leiden naar geplande vernietiging

16-06: Deel 7: De demonische oorsprong van de stichting van Washington DC

09-06: Deel 6: De occulte mystiek rondom Barack Hussein Obama

03-06: Deel 5: Barack Obama, het begin van een nieuw tijdperk

02-06: Deel 4: Gemanipuleerde mensheid klaar om nieuwe Wereldleider te ontvangen

22-05: Deel 3: VS gebruikt om wereld het rijk van de antichrist binnen te leiden

18-05: Deel 2: Vrijmetselaars willen Tempel in Jeruzalem herbouwen

25-04: Deel 1: De opkomst van Apollyon in 2012

Originele artikel:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=623711&r=1&tbl_archief=&

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s