Zou Project Bluebeam Gepland staan voor de Olympische Spelen van 2012?

Click here for the English version

Zou Project Bluebeam Gepland staan voor de Olympische Spelen van 2012?

(Vrij Vertaald René Voogt)

Zou de ultieme ‘valse vlag aanval’ gepland staan voor de Olympische Spelen van 2012 in augustus in Londen? (vertaler, dat is niet juist, het moet volgens mij 27 JULI zijn)

door SPECTR
(Henrymakow.com)

Project Blubeam, is volgens sommigen, een hedendaags ‘top secret’ plan dat georkestreerd werd door NASA, dat in vier fasen poogt, om de eerste wereldwijde “valse vlag aanval” te bewerkstelligen die uitgevoerd zal worden met behulp van 3D holografische technologie.

Volgens Serge Monast, zal Project Bluebeam uit vier fasen bestaan: en afgesloten zal worden met een soort Apocalyps bestaande uit ELF straling (radiografische straling in de ether):

Ten eerste, zullen aardbevingen nieuwe archeologische vondsten blootleggen, waaruit zal blijken dat alle ‘religieuze basisdoctrines’ verkeerd begrepen en verkeerd geïnterpreteerd werden.

Ten tweede, zal het beeld van God sprekend in alle talen over de gehele wereld aan de hemel verschijnen in een gigantische ruimte Show met laser projecties bestaande uit meerdere 3-dimensionale holografische beelden.

Ten derde, elektronische telepathie met behulp van ELF, VLF en LF golven zullen de hersenen binnentreden, geïntegreerd en verweven met het natuurlijke denken, om een kunstmatige gedachten te vormen waarbij iedereen zal geloven dat God tot hen spreekt, vanuit hun eigen ziel.

Ten vierde, een elektronische universele “bovennatuurlijke” openbaring ontworpen om te misleiden, zal de mensheid laten geloven dat er een buitenaardse invasie op handen is, wat de Christenen zal laten geloven dat er een opname op komst is, en dat de aliens gekomen zijn om hen te redden, en iedereen ervan overtuigt dat er zich een wereldwijde satanische bovennatuurlijke kracht aan het manifesteren is die wereldwijd zal doordringen – door glasvezel, coax-kabels, elektrische en telefoonlijnen – die overal onontkoombaar zal zijn.

‘Von Braun`s’ VOORSPELLING

Dr Wernher von Braun voorspelde dat de nep invasie van buitenaardse wezens de eerste dreiging zou zijn die de wereld gaat zien na de dreiging van een Midden-Oosten oorlog. Dr Carol Rosin ontmoette Dr Wernher von Braun voor het eerst in februari van 1974.

Het was een moment, kort voor zijn dood in 1977, dat von Braun Dr Rosin verbijsterde, door dit plan punt voor punt te beschrijven, evenals dat hij in detail precies beschreef waar dit alles toe zou leiden: “planetaire controle” onder leiding van een “onderdrukkende Wereld regering”.

Volgens Dr Rosin, gaf von Braun haar de ultieme opdracht om dit plan te dwarsbomen: om de bewapening van de ruimte een halt toe te roepen.

Mocht haar dit niet lukken, dan zou dit leiden tot de ultieme ramp voor de mensheid, omdat een geheimzinnige transnationale macht, die reeds bestaat, de permanente controle over deze planeet zal nemen door middel van een valse invasie bestaande uit buitenaardse wezens uit de ruimte.

TIJD VOOR ZION Olympische Spelen van 2012?

Onafhankelijk onderzoeker Rik Clay ging ook publiekelijk met zijn klokkenluiders onderzoeken in 2008, en verbond de Olympische Spelen van 2012 met “Zion en de valse UFO invasie” in relatie tot het komende “Nieuwe Jeruzalem”.

Een nadere kijk op de video van de bouw van het Olympisch stadion in 2012 zal onthullen dat het Olympische symbool “2012” duidelijk het woord ‘Zion’ omschrijft. (er is zelfs een Swastika van te maken)

Voor de verbinding tussen de Olympische Spelen en Zion zie ook dit gedetailleerde document.

Voor nog een andere ‘Zion / UFO ” verbinding, hier zijn twee YouTube-clips die ogenschijnlijk aantonen dat er een UFO op de Koepel van de Tempelberg in Jeruzalem lande op 28 januari 2011:

UFO’s? In de Tempel van de Rots in Jeruzalem

Dezelfde gebeurtenis Close Up

Voor enkele historische achtergronden met betrekking tot deze ontwikkelingen vanaf de Tweede Wereldoorlog tot aan heden, zie Charles Upton, “UFO’s, Mass Mind-Control en de Awliya al-Shaytan

Originele Artikel:
http://www.henrymakow.com/bluebeam.html

HOE WERKT PROJECT BLEUBEAM DAN?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zou Project Bluebeam Gepland staan voor de Olympische Spelen van 2012?

  1. Pingback: Zou Project Bluebeam Gepland staan voor de Olympische Spelen van 2012? : People2Gether

  2. valse vlag gedoe als dat allemaal waar zou zijn dan moeten we ! wij niet gelovigen de joden de islaam em de roomsen uitroeien want het komt allemaal uit de koker van de kerken en de idioten die daar bij horen .2012 jaar kerk terreur is genoeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s