Nigel Farage: Er zal spoedig een poging zijn om een dictatuur te installeren

English version click here

Nigel Farage: Er zal spoedig een poging zijn om een dictatuur te installeren

Ehhh – Tijdens de Olympische Spelen misschien?
Lees Rik Clay
en Matthew Delooze

Vanwege de toenemende angst voor de stabiliteit van de eurozone interviewde King World News Nigel Farage over zijn mening omtrent de huidige situatie. Farage gelooft dat er binnen maanden een poging gedaan zal worden om een dictatorschap in Europa te installeren.

Dit is wat Farage zei over de verslechterende situatie: “Eerlijk gezegd, het geheel valt uit elkaar. En in het midden van dit alles komt mevrouw Merkel met de opmerking: “Over het fiscale verdrag kan niet onderhandeld worden en er moet aan vastgehouden worden”. Dus, voor deze ene keer hebben we te maken met Duitse humor, want dit ding gaat het niet houden.”

Diepste crisis ooit
Nigel Farage gaat verder: “Ik geloof dat de Euro en het gehele eurosysteem zich nu veruit in de diepste crisis bevinden, die we ooit hebben gezien. We zijn totaal niet in kaart gebracht: chaotisch grondgebied. Op een bepaalde manier ligt de bal vooral aan de Duitse kant van het veld. Ze verwachten dat dit nieuwe verdrag hen in staat zal stellen, zichzelf discipline op te leggen. Maar als ze daartoe niet in staat zijn, zullen ze zeggen: “Oké Griekenland, jullie kunnen vertrekken.” We weten echter dat als Griekenland vertrekt, de dominostenen beginnen te vallen…”

Grote puinhoop
Het is juist om te zeggen dat het een grote puinhoop is. Je kunt niet nationale democratie hebben, tegelijkertijd met deze nieuwe vorm van economisch en politiek bestuur. We hebben deze jongens een aantal vreselijke dingen zien doen. Ik bedoel, ze hebben de gekozen premiers van Griekenland en Italië weggedaan. Maar ze kunnen nu de algemene verkiezingen in landen nog niet stoppen, zonder het instellen van een totale dictatuur.

Wat gaat er nu gebeuren met dit Europese monster?
“Als je me tegen een muur zet en vraagt: “Wat gaat er nu echt gebeuren?” Dan is mijn gok, met het gehele onbestuurbare apparaat: we verwachten dat het de markten zal overweldigen. We lopen het risico dat de bonds op weg zijn naar een compleet idioot niveau. En de aandelen van de Franse en Duitse banken kunnen in grote problemen komen. Ik ben vandaag teruggekomen in Brussel en ja je kunt de angst op hun (politieke) gezichten zien. Ze weten dat dit ding (de EU) een compleet monster is geworden.
We hebben nog steeds niet genoeg politieke stemmen, die de moed hebben te zeggen: “We liggen op koers voor de rotsen, en voordat we de rotsen raken: laten we een andere koers nemen. Laten we dit ding in vrede opbreken voor het eindigt in een ramp!”

Enige manier
“In de geschiedenis is het altijd het geval dat het establishment de status quo ondersteunt en zegt: “Als we vandaag opbreken, dan valt de hemel op ons hoofd”. Maar eigenlijk denk ik dat de enige manier om een depressie te voorkomen is om dit ding (de EU) te breken.”

Net doen alsof er niks aan de hand is
Farage voegt er aan toe: “Het is verbazingwekkend. Ik bedoel, het Europese Parlement vergadert in een debat over de noodsituatie. Geloof het of niet, maar Mr. Barroso, de Voorzitter van de Commissie, en mijn oude vriend Herman van Rumpuy, de Europse President, zullen er beiden niet bij zijn vanwege andere verplichtingen.
Ook al hebben ze dan verplichtingen elders, er is toch zeker niks zo belangrijk dan te verschijnen bij die ene vergadering, die een half miljard mensen vertegenwoordigt hier in Europa? Het lijkt er op dat deze jongens zich verbergen in hun bunkers en net doen alsof er niks aan de hand is.”

“Wat deze jongens in de EU bezig zijn proberen te doen, is om, als de crisis erger wordt, een poging te wagen op een gegeven moment de komende maanden iets op te zetten, dat heel erg op een dictatorschap lijkt. Ik ben er niet zeker van, gezien de publieke opinie, dat ze er mee weg zullen komen. De overeenkomsten met de jaren ‘30 zijn werkelijk erg griezelig.”

Ik zit toch met verbazing te luisteren naar mensen als Nigel Farage, die toch dicht bij het vuur zitten. Hij lijkt totaal niet in de gaten te hebben dat het allemaal opzet is. Ze willen chaos! Ze willen immers “Orde uit Chaos”. Het staat zelfs met koeienletters op de dollar. Het enige doel van de EU en het wanbeleid is nou juist om alles te laten instorten en uit die chaos de Nieuwe Wereld Orde te creëren, met de komende dictator & wereldleider aan het hoofd: de antichrist. Precies zoals hij nu zelf voorspelt.

Alle bijbelse profetieën komen nu uit! Veel mensen denken dat de opening van het eerste zegel de komst van de antichrist aankondigt: de man op het witte paard. Als hij als “redder” komt (wit paard) dan vraag je je weleens af, wat er nog aan zijn komst voorafgaat…

Openbaring 6,1-17 En ik zag, toen het Lam een van de zeven zegels opende, en ik hoorde een van de vier dieren zeggen met een stem als van een donderslag: Kom! En ik zag, en zie, een wit paard, en die erop zat, had een boog en hem werd een kroon gegeven, en hij trok uit, overwinnende en om te overwinnen.

Bron: Eindtijd-update.blogspot.com en Kingworldnews.com

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nigel Farage: Er zal spoedig een poging zijn om een dictatuur te installeren

  1. Ramon Wally zegt:

    Hallo beste Rene,

    zou u mij kunnen mailen in verband met olympische spelen? Wij installeren een nieuwe website over deze onderwerpen. Dank je wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s