Het offer – Ritueel toneelstuk in Beijing over aanslag London

Het offer – Ritueel toneelstuk in Beijing over aanslag London

Rituele busramp 2005 in (Baby)Londen

Vindt niemand het vreemd en absurd dat de bombardementen in Londen (7-7-2005),
bij de Olympische Spelen in Beijing 2008 werden uitgebeeld (‘nagespeeld’)? Dit gebeurde in de afsluitingsceremonie.

En dit is nog maar één onderdeel van het geheel. De achterliggende reden is namelijk dat ze de energie van de aanwezige mensen gaan misbruiken en letterlijk kunnen stelen. En daarbij onder andere bewerkingen in ons DNA en cellulaire structuur bewerkstelligen (waardoor er veranderingen in onze materie optreden). In feite gaat het om de handelingen en gebeurtenissen die in energie plaatsvinden. Dit wordt ‘geactiveerd’ door gebeurtenissen in materie.

Om de juiste omstandigheden te creëren om het doel te bereiken, worden er situaties gecreëerd waarin de rituele handelingen gedaan kunnen worden. Het ritueel op de afsluitingsceremonie in 2008 was/is een offer(gave). Bijna alle mensen die zich daar bevonden, doen onbewust mee aan en in een offer-ritueel.Maar als je de diepere betekenis ziet, dan blijkt dat bijvoorbeeld gitarist Jimmy Page, van de band Led Zeppelin, de rol van Satan vervult in dit offer-ritueel. Aangezien Jimmy een thelemist is (dit is een satanisch geloof ontwikkeld door Aleister Crowley) en hij ook nog eens in het huis van Aleister Crowley woont, is hij een van de weinigen die zich wel bewust is van dit offer-ritueel.
Ze stellen zich energiematig open voor iets waar ze zich niet bewust van zijn.

Het lijkt een mooie show misschien die afsluitingsceremonie, al laat deze video zien wat er werkelijk symbolisch mee bedoeld wordt

(YOUTUBE VIDEO BINNEN 5 MINUTEN VERWIJDERD) Download de Video HIER

Degenen die dit doen en bedenken zijn natuurlijk absurd bezig en zijn geen normaal denkende mensen.

olympische spelen Beijing 2008 linkt naar rituele busramp 2005 in London

De 7/7 offer scene

Al zijn ze wel overal in doordrongen/’geïnfiltreerd’ en invloedrijk in de machtige regionen van de wereld, anders kun je niet op zoveel (voor het publiek betekenisvolle) evenementen je ritueel uitvoeren. Ze ‘verpakken’ het o.a. in show en entertainment, zodat het ware doel niet opvalt.

Meerder symbolen in de video (van de Olympische Spelen 2008), bijvoorbeeld de alledaagse dingen zoals:

– regenman(nen)
– paraplu’s

(download hier de meest onthullende video over Rainmen en Umbrella LINK; Rechtermuisknop, opslaan als)

DEEL 1
DEEL 2
DEEL 3

– pentagram
– het getal 13
– zwart/wit (zebrapad/Masonische vloer)
– mensen

Dit zijn kort gezegd tools/’gereedschappen’ om energie te creëren. (Nooit aan te raden om dit zelf te doen of ermee te experimenteren.) Niet dat paraplu’s nou verkeerd zijn, maar zoals je weet met alles gaat het erom: HOE je iets gebruikt. Je kan bijvoorbeeld een mes ook gebruiken op meerdere manieren; om je brood mee te smeren, maar ook om mee te steken of te dreigen. Er zijn meerdere symbolen die vaker gebruikt worden. Al deze symbolen zijn voor vrijmetselaars en mensen die bepaalde rituelen doen belangrijke attributen, en een groot onderdeel van hun leven. Natuurlijk niet alle vrijmetselaars, en er is maar een kleine groep binnen de vrijmetselarij die hiervan op de hoogte is. Het blijkt steeds weer dat de mensen die deze symbolen gebruiken en bepaalde rituelen doen, (bijna) altijd vrijmetselaar zijn. Dit is een feit en is overal terug te vinden.

Even terug naar de Olympische Spelen, één van de evenementen die al jarenlang letterlijk één groot (offer) ritueel zijn. Alles is symbolisch en alles heeft een betekenis. Zo ook het logo, de openingsceremonie, de mascottes, het stadion, de medaille, het aansteken van de vlam, promotiefilms, alles. Als je naar zo’n evenement gaat, ben je omringd en misschien wel doordrongen van een totaal andere energiefrequentie,die jou geestelijk en lichamelijk kan schaden.

Wordt bewust van de werkelijkheid lieve mensen .. onderzoek zelf
En ben voorzichtig met jezelf, je hebt er maar één

Ze willen letterlijk je ziel

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/rituele-toneelstuk-beijing-over-london-aanslag/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s