Rockefeller Foundation voorspelt 13.000 doden

Rockefeller Foundation voorspelt 13.000 doden

De Rockefeller Foundation is een invloedrijke en machtige organisatie die wereldwijd opereert, en samenwerkt met o.a. het dubieuze WHO(World Health Organisation). In een Rockefeller Foundation document uit 2010 kwam onder andere dit ter sprake: De jaren 2010-2020 word de ‘doom scenario’, de 2012 Olympische bombardementen die 13.000 mensen gedood zouden hebben. Dit staat in het rapport van de Rockefeller Foundation genaamd: Toekomst-Scenario’s Technologie en Internationale Ontwikkeling (Scenarios for the Future of Technology and International Development)

Waarom publiceert zo’n machtige organisatie dergelijk iets in een document? Welk normaal persoon of bedrijf zou zoiets opperen en dat vervolgens nog eens in een document publiceren.Wat willen ze bereiken? Is dit een subliminale boodschap?

Er staan nog meer absurde ramp-benoemingen in het rapport:

onder andere een aardbeving in India en een tsunami in Nicaragua die volgen vlak na de Olympic bombings in 2012.

Zij praten hier letterlijk over scenario-planning! Om ons vervolgens allemaal compleet de kop in te drukken! Dit is niet de bestemming van de mens.

De Rockefeller Foundation beschrijft in datzelfde rapport hoe het publiek een meer autoritaire regering(ORDE UIT CHAOS) zal verwelkomen, en dat die regering een strakkere controle zal hebben over alle aspecten in samenhang met ons leven. Inclusief biometrische paspoorten voor de gehele wereldbevolking. Het document beschrijft hoe landen hun macht over hun eigen financiën verliezen als gevolg van enorme schulden. Waardoor ze de financiële soevereiniteit aan de bank-technocraten moeten overhandigen. Zoals nu en al een geruime tijd gaande is. Niemand die het vreemd vindt dat dit allang ergens beschreven (GEPLAND) was, door één van de meest invloedrijke wezens op financieel gebied?

Een organisatie met dit soort rapporten kun je als normaal gezond denkend mens niet serieus nemen, en het best zouden dit soort organisaties uit hun macht ontheven kunnen worden. Maar zulke bedrijven regeren wel mede de wereld. De Rockefeller Foundation is zeker niet de enige hierin, die dit soort absurde praktijken heeft. En hun machtige positie zwaar misbruiken en voor heel andere doeleinden gaan dan de opbouw van de wereld.
De nadruk ligt er dan ook op te gaan beseffen DAT dit soort dingen plaatsvinden, en HOE dat gebeurt en werkt. Zodat je bewust ervan wordt, waar een aantal organisaties werkelijk mee bezig zijn.

Of er nou Olympische bomaanslagen (en andere selfmade rampen) komen is op zich geen vraag meer. Al ligt het er aan of ze dit alles gaan uitvoeren ondanks dat vele mensen nu al weten wat er gaande is. Erg onlogisch zou je denken. Al hebben ze voor de massa-mindset het verhaal van de terroristen of andere ‘aanvallers’, waar de meeste mensen nog in geloven al vastgesteld. Alien invasie of bombardementen door valse vlag operaties, we adviseren mensen toch maar ver uit de buurt te laten blijven van dit zionistisch Olympisch feestje zo vlak voor de winterzonnewende van 2012.

Download hier het Rapport Rockefeller Foundation Document

Rockefeller Foundation:
http://www.rockefellerfoundation.org

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/olympische-bombardementen-2012-staan-officieel-gepland/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s