Voorspelde “Illuminati kaartspel” ook aanslag Olympische spelen?

Voorspelde “Illuminati kaartspel” ook aanslag Olympische spelen?

Het beruchte kaartspel

In 1990 was, game ontwerper, Steve Jackson, zijn nieuwste spel aan het uitvinden, welke hij uiteindelijk het “Illuminati – New World Order” Game, of afgekort “INWO” zou noemen. Jackson ontwierp een spel, dat zeer dicht bij het daadwerkelijke plan van de Illuminati zou komen, om de wereld in de NWO te drijven, ook wel bekend als het Rijk van de Antichrist.(download het gehele kaartspel HIER! onderste download knop)

We zullen je laten zien, dat Jackson spelkaarten gebruikte om de gebeurtenissen van 9/11 te voorspellen, ook kaarten die zeer nabije toekomstige gebeurtenissen nauwkeurig voorspellen, en twee die de laatste twee gebeurtenissen, die zullen plaatsvinden gedurende de geboorteweeën, die de Antichrist zullen voortbrengen!

Hoe kende Steve Jackson het Illuminati plan zo nauwkeurig? In feite kende hij het plan zo goed, dat hij werd verrast met een bezoek van de Geheime Dienst, die hem probeerde te stoppen en hem ervan weerhield zijn spel uit te brengen. Zij waren zeer geïnteresseerd in zijn bestanden, genoemd: “Illuminist BBS”, waarvoor zij een inval deden en waarvan Jackson verslag heeft gedaan (http://www.sjgames.com/SS/). Een groot aantal apparatuur werd in beslag genomen, inclusief vier computers, twee printers, enkele losse harddisks en veel hardware.

Het bedrijf “S.J. Games” vocht terug in de rechtszaal en won uiteindelijk.

Maar dit maakt zeer duidelijk, dat onze Illuminati regering en de Geheime Dienst, destijds door president George Bush Sr. bestuurd, ongerust was over iets dat S.J. Games van plan was.Enkele voorbeelden:

Terroristische aanval op de Twin Towers. Was het met opzet gebombardeerd? JA!

BP Olie rampen

Werken de Asjkenazim Joden met hen?

Einde van de Tijd-Ruimte continuüm? Versnelling van de tijd rondom 2012?

Subliminal messages

Het Pentagon in de fik, zoals (jaren) later ook werkelijk gebeurd is.

Worden de mensen gemanipuleerd en bedreigd met de dood om mee te werken?

Leren wij indirect dingen die zij ons willen inprenten en aanleren, zoals de evolutietheorie en andere?

Hebben buitenaardse rassen invloed op de wereldgebeurtenissen? En zijn de Elite slaaf van hen?

Komt (of is) er al een WO III? ..wat creëren ze om een WOIII te laten ontstaan?

Worden wij voor onze ‘veiligheid’ gevolgd bekeken geregistreerd, door ons over te leveren aan privacy-schendende beperkingen?

Geld is macht

De hamvraag van Elvis: is hij wél of niet overleden? Wat heeft hij hiermee te maken?

De tv beïnvloedt onze hersenen. Hoeveel mensen weten eigenlijk dat de tv een hypnotische werking heeft ?

Computer virussen zijn aan de orde van de dag. En wie zegt dat Nod32 ons beschermt tegen hun eigen virussen? Het is immers hún antivirus-programma.

Op ‘Yacatisma‘ staat een cryptische omschrijving van een heuse ‘Alien Invasie’. ‘Ruimterijders uit de hel, afkomstig van Orion, komend op hun interstellaire heli’s. Hun slechte vibraties alleen al zorgen er nu al voor dat de Aarde uit het lood geslagen wordt…’Met andere woorden: ‘aliens’ bemoeien zich in het verborgene al langere tijd met onze planeet en met de mensheid. De afbeelding op de kaart -een UFO die dwars door een gebouw vliegt.

Ook de volgende kaart lijkt de vermoedens van bijvoorbeeld Tom Horn, David Flynn en andere auteurs en researchers te bevestigen, dat de Illuminati weten dat deze ‘aliens’ inderdaad gematerialiseerde geestelijke wezens zijn, afkomstig uit een andere, kwaadaardige dimensie: ‘demonen’.

Deze ‘Church of Middle America‘ kaart -waarmee de geaccepteerde Westerse ‘middenklasse’ kerken worden bedoeld, of het doorsnee Christendom- laat een kerk zien met daarboven de lucht vol met UFO’s. De begeleidende tekst zou heel veel kerken en daaraan verbonden Christenen aan het denken moeten zetten:

‘Ze zullen het nooit snappen, wie hebben de religies toch ooit gemaakt, om onze ware aard te verkrachten?.’

Betekent dit, dat UFO’s en ‘aliens’ inderdaad deel zullen gaan uitmaken van de ‘grote misleiding’, die volgens de Bijbel in de eindtijd zal optreden en waardoor heel veel Christenen zich in de war zullen laten brengen, en van hun oorspronkelijke geloof zullen afvallen? Tom Horn en David Flynn suggereren al langere tijd dat het heel goed mogelijk is dat er tijdens een volgende grote oorlog, waarschijnlijk in het Midden Oosten, over de hele wereld plotseling UFO’s verschijnen en zullen lijken op te treden als vredebrengers. Sommigen denken dat er misschien zelfs een valse messias, een valse Jezus uit zo’n UFO zou kunnen komen.

De derde kaart, ‘Plague of Demons‘ (Plaag van Demonen) lijkt opnieuw een bevestiging van mogelijke eindtijdscenario’s, waarbij ‘aliens’ of de ‘wachters’ en de ‘nephilim’ zich, net als in de tijd van Noach,of al Zi-u-sudra uit het sumerië. opnieuw openlijk op Aarde zullen manifesteren.

Nieuwe berichten tonen aan dat de 5 mannen op deze kaart kleding dragen met dezelfde kleuren als de Olympische ringen hebben. In 2012 zullen de Olympische Spelen in Londen worden gehouden en ook deze toren toont veel gelijkenis! Als dit waar is, zal de Big Ben volgens deze kaart worden opgeblazen. Zou dit een verborgen boodschap van Steve Jackson zijn, dat er iets zal gebeuren tijdens de Olympische Spelen 2012 in Londen?

Welke soorten van geplande rampen heeft de Illuminati gepland in combinatie met?

Bill Cooper somt een aantal van deze gecombineerde bedreigingen bondig op:

* Oorlogen – Wereldoorlog III zal bestaan ??uit drie oorlogen.

* Midden-Oosten met Irak zullen mogelijk aanvallen. Zal China ertoe komen, elders oorlogen aan te wakkeren?

* Koreaans schiereiland, als Noord-Korea het Zuiden aanvalt met onconventionele wapens en China voor hun kant kiest, waardoor een Cubaanse vernietigingswapens crisis ontstaat.

* China valt Taiwan binnen.

* Terreuraanslagen in steden.
* Ongekende aardbevingen.
* Economische ineenstorting.
* Bovennatuurlijke tekenen aan de hemel.

(met dank aan eindtijdnieuws.blogspot.com)

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/illuminati-kaartspel-voorspelde-ook-aanslag-olympische-spelen/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Voorspelde “Illuminati kaartspel” ook aanslag Olympische spelen?

  1. ricky zegt:

    jij bent gestoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s