“Houdt een oog in de lucht voor U.F.O’s tijdens de spelen”

“Houdt een oog in de lucht voor U.F.O’s tijdens de spelen”

Dit is een vertaling van een artikel uit de Daily Mail van 7 juni. Stel u zelf nu eens na het lezen van dit artikel drie vragen af; Waarom komen ze nu met dit soort berichten naar buiten in de gevestigde media? Waarom worden wij complotters genoemd wat betreft de informatie van Rik Clay, terwijl Rick Pope die decennia lang bij het ministerie van defensie heeft gewerkt, in dit artikel nog veel verder gaat? En waarom praten zij alleen maar over buitenaardsen die toevallig tijdens de olympische spelen komen(wat Rik Clay dus al vanaf 2008 ontmaskerde) en de hele wereld vernietigd, zijn er geen goede wezens?

door: Eddie Wrenn
Gepubliceerd op: 13:11 GMT, 7 June 2012

Nick Pope voor het Jodrell Bank Observatorium – thuisbasis voor meerdere jaren voor Brittannië

– UFO expert Nick Pope stelt dat enorme zomer evenementen, zoals de olympische spelen, een geweldig moment zou zijn voor een ontmoeting met buitenaardsen.
– Ministerie van Defensie ‘heeft zich voorbereid op de meest erge uitkomst – aanval en invasie’
– We moeten voorbereid zijn op het ergst denkbare

Eén van Groot-Britannië’s top UFO experts heeft zijn vizie gegeven over de mogelijkheid dat aliens plotseling in onze lucht verschijnen en hoe de internationale gemeenschap zal reageren.

Rick Pope, die meer dan twee decennia bij het ministerie van defensie gewerkt heeft, zei dat grote zomer evenementen – zoals de olympische spelen in Londen – een geweldig moment zouden zijn voor anderwereldse schepen om zich aan de mensheid te presenteren.

Hij waarschuwde: “In deze zomer van grote evenementen zijn we allemaal in staat van paraadheid voor terrorisme, maar we moeten verder kijken dan onze neus lang is, en voorbereid zijn op het meest onwaarschijnlijke.”

Pope’s taken bij het ministerie van defensie hielden onder andere in dat hij UFO rapporteringen tussen 1991 en 1994 onderzocht. Naar eigen zeggen begon hij zijn onderzoeken als een scepticus, maar hoe meer hij onderzocht, hoe meer hij ervan overtuigd raakte dat er, naar aanleiding van de waarnemingen, veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden.

Hij was bovenal geïnterreseerd in gevallen waar de ooggetuigen piloten waren, of waar UFO’s gesignaleerd waren op de radar. Hij zei dat er andere gelovers waren onder zijn voormalige collegea.

Pope zei: ‘In de kringen van het ministerie van defensie is het een wijd verspreid geloof dat “aliens” ons al meerdere decennia door middel van onze TV- en radiouitzendingen hebben kunnen waarnemen.

‘Wat ooit science fiction leek, wordt toch steeds meer door overheden als waarheid gezien.’
‘Indien aliens onze psyche bestudeerd hebben, zullen ze wellicht kiezen om op een bijzondere datum aan onze hemel te verschijnen – de sluitingsceremonie van de olympische spelen is zo’n datum die, in verband hiermee, door samenzweerders wordt genoemd.

‘De atoombommen die in de 40-er jaren tot ontploffing gebracht werden, en de ruimtetechnologie die sindsdien ontwikkeld is, zullen ongetwijfeld de dichtbijwonende aliens alert hebben gemaakt op onze aanwezigheid.’

‘Wanneer ze hier arriveren is het moeilijk in te schatten wat ze zullen doen: verkennen, helpen of vernietigen. Onze voorzieningen maken ons tot een bijzondere bedreiging.’

Een Tornado F3 vliegt voorbij een Rapier raket set-up:

Een Eurofighter Typhoon F2 op de Farnborough Airshow – een andere potentiële vechter in de oorlog tegen de intergalactische overleving

Hopelijk, wanneer de aliens zich aan ons introduceren, komen ze in de geest van warmte, vriendschap en gedeeld geleerd – maar Pope zegt dat de regering ook voorbereid is op minder rooskleurige scenarios.

Zo zei hij: ‘De regering moet – en heeft – voorbereidingen getroffen voor het meest rampzalige scenario: een aanval en invasie van buitenaardsen.
‘Space shuttles, lasers en “directed-energy” wapens (wapens die zonder het gebruik maken van een projectiel, gericht energie uitstralen) zijn allemaal ontwikkeld door het “aliën-invasie-oorlogs-plan” als verdediging tegen rondvliegende buitenaardse schepen.
‘Indien UFO’s onze atmosfeer binnen zouden komen, zouden RAF straaljagers zoals de “Eurofighter Typhoons“, en projectielen zoals de “rapiers“, die als “beveiliging voor de olymische spelen gebruikt worden, goed uitgerust zijn om het gevecht aan te gaan.
‘Als de aliëns zouden landen, met een nog nooit eerder vertoonde actie, betwijfel ik of het hele leger mee zou vechten.

‘De “Territorial Army” en de “reserves“ zouden opgeroepen worden en de dienstplicht geherintroduceerd.

Laten we hopen dat we niet zoiets als op bovenstaande foto hoeven te rapporteren

Wat betreft de culturele impact van aliens sinds de eerste gerapporteerde UFO-meldingen in de 40-er jaren, zei Pope: ‘Het is interresant om te zien dat we allemaal in meer of mindere mate uitgerust zijn om met een alien invasie om te gaan – spelletjes zoals Resistance -Burning Skies on PlaysStation Vita helpen mensen zich aanpassen aan de echtheid van buitenaards leven – en in het bijzonder dat de aliens vijandig zouden kunnen zijn.

‘Het is een wijd versprijd geloof dat geclassificeerde info over wapens en nuttige tactieken aangaande het bestrijden van aliens in zulke spellen zijn ingebouwd.

‘Onze belangrijkste tekortkoming is ons gebrek aan kennis – we zijn beperkt in wat we over de buitenaardse soorten weten.

Resistance: Burning Skies is een voorbeeld van een buitenaardse invasie van de indringers die new york proberen over te nemen

Pope’s rol in de overheid was eens beschreven als ‘werken met de x-files van groot-brittanie’, en sindsdien heeft hij sunday times’ top tien non-fictie bestsellers gepubliseerd. o.a. Open skies en closed minds.

Zijn laatste baan bij het ministerie van defentie, die hij tot 2006 had, was Directorate of Defence Security en sinds hij gestopt is geeft hij lezingen en tv interviews over zijn visie op het bestaan van UFO’s

Hij voegt toe:’Aliens zouden wapens kunnen bezitten waar we geen idee van hebben.’
‘Maar verder is eenheid de sleutel, echter zoals de geschiedenis ons leert is die niet zo makkelijk.

‘De meest logische oplossing is om de wereld in zijn geheel tegen de aliens op te zetten, onze militaire krachten te bundelen en te vechten onder de vlag van de verenigde naties. Echter sommige landen zullen dit weigeren.

‘We hebben dit soort lafheid en verraad in WOII gezien. Ondanks dat sommige moedige mensen bij het verzet zijn gegaan, heeft het merendeel van Frankrijk de nazi bezetting gewoon geaccepteerd.

‘Het laatste en wellicht ook grootste mankement is de voorbereiding. Deze zomer is iedereen voorbereid op terroristische aanslagen, maar we moeten verder kijken en voorbereid zijn op zelfs de meest onwaarschijnlijke dingen.’

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/houdt-een-oog-in-de-lucht-voor-u-f-os/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s