“FALSE FLAG” AANVAL LONDON 2012 BEVESTIGD!

“FALSE FLAG” AANVAL LONDON 2012 BEVESTIGD!

Deze video zal u het bewijs geven dat er een nucleaire terroristische “valse vlag” aanval is gepland tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012 in Londen op 7/27/2012 gedurende de nacht ( de ceremonie is ‘s nachts). De bommen worden geplaatst in de Londense underground metro in de Hackney Marshes zone en het stadion en de hele stad zal exploderen. DOWNLOAD VIDEO HIER:

Youtube versie: DEEL 1 DEEL 2/3 DEEL 4 DEEL 5 DEEL 6 DEEL 7

Deze aanval maakt deel uit van een wereldwijde organisatie genaamd “Operation Black Jack”, dit meldde de Telegraph op januari 2009. De BlackJack operatie bestaat uit 1 Mega kernbom op de Olympische Spelen in Londen (gezamenlijk georganiseerd door de ganse wereld van geheime diensten) dat binnenkort zal worden gevolgd door 6 andere nucleaire bommen in Noord-Amerika (New York City, Washington DC, Los Angeles, Portland, Mexico City , Toronto).

Deze valse vlag aanval is veel belangrijker dan de 9/11 aanslagen, en zal de trigger zijn voor WW3 vevolgens gaan de deuren open naar de Nieuwe Wereld Orde. De bommen worden toegeschreven aan Iran, China en Syrië en een nucleaire wereldoorlog zal gebeuren tussen de westerse landen en de Oosterse landen. Deze World War 3 worden toegeschreven aan de godsdiensten zoals de islam en het christendom.
Het doel van de Illuminati is om 90% van de wereldbevolking uit te roeien, dus het zal niet genoeg zijn om de grote steden te bombarderen, zo zullen ze ook de mensen onder het mom van bescherming meenemen in hun ondergrondse basissen, maar die zullen ze daadwerkelijk gebruiken om massa executies uit te voeren. … DUS GEEF GEEN ANTWOORD ALS ZE U BELLEN.. uw eigen regeringen en legers zullen je vermoorden.

Bron: TRUTHFROMGOD

Overgenomen van:
http://olympiczion.nl/index.php/false-flag-aanval-london-2012-bevestigd/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op “FALSE FLAG” AANVAL LONDON 2012 BEVESTIGD!

  1. cet7 zegt:

    Reblogged this on cet7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s