Olympische spelen in Londen vallen samen met de Tisha B’Av – Herdenking van de verwoesting van de tempels in Jeruzalem

Olympische spelen in Londen vallen samen met de Tisha B’Av – Herdenking van de verwoesting van de tempels in Jeruzalem

Ook Iran boycot de Olympische Spelen van 2012 als gevolg van de flagrante Sion symboliek.

Dus bovenop de berg van verbindingen tussen de Olympische Spelen van 2012 in Londen en de “ambities” van Zion en het symbolische herbouwen/vernietigen van de tempel, is er, dankzij een e-mail, nog iets opvallends geconstateerd.

Het blijkt dat “Tisha B’Av” dit jaar (2012 op 27 juli valt. Dit is de dag dat het openings ritueel(/de ceremonie) van de olympische spelen plaatsvindt.

Dus de ogen van de wereld zullen op 27 juli 2012 op Londen gericht zijn, in verband met de opening van de XXX Olympiade. Hoe interessant!

Tisha B’Av (de negende Av) is een jaarlijkse dag van vasten in het jodendom, genoemd naar de negende dag (Tisha) van de maand Av van de Hebreeuwse kalender. Door middel van het vasten herdenken ze de vernietiging van zowel de Eerste Tempel als de Tweede Tempel in Jeruzalem. Gebeurtenissen die 655 jaar uit elkaar liggen, maar op dezelfde Hebreeuwse datum plaatsvonden.

Londen is het “Nieuwe Jeruzalem” (Zion) – De Plattegrond

Stratford in Londen, zal gastheer van het Olympisch dorp zijn, dat momenteel massaal wordt vernieuwd als gevolg van het project. Op de site werd beweerd dat dit het laatste geschikte braakliggende gebied in Londen was. Wat een geluk hè? Of misschien was het al die jaren met rust gelaten om deze reden! Ik kies voor het laatste.

En dus … to the point. Neem een kijkje op de Olympische site met Google Maps straat view. Op het eerste gezicht ziet het eruit als iedere andere kaartweergave, maar houd vol… kijk eens goed naar de straatnamen.

Leyton, Temple Mill Lane, Leyton Road, Leytonstone Road, Great Eastern Star Road, Carpenter’s Road.

Voor een gedetailleerde interpretatie van de Masonic/Christian/Judaic namen van deze straten, zie Rik Clay’s blog van juli 2008

Vergeet ook niet dat Rik en andere onderzoekers het hebben gehad over Prince William en zijn rol in het ‘Nieuwe tijdperk’ – na 2012

Prince William’s verjaardag is op 21 juni (de zomerzonnewende), wat symbolisch gezien de zonnekoning representeert. In 2012 zal hij 30 jaar worden. Volgens de ‘traditie’ is/was de messias ook dertig jaar oud toen hij zendeling werd. Zelfs koning David was dertig jaar toen hij begon met regeren.

Tom Horn lichtte tijdens een recent radio programma het zeer interessante detail toe dat de Zohar spreekt over hoe een Masjiach (Messias) zich zal openbaren in 2012. Dat is het jaar 5773 in de Hebreeuwse kalender.

Ook het “Kind van de Zonnegod”, Tammuz betekent in het Arabisch de maand juli.

Wie is deze ‘Zonnekoning’, messias of ‘anti-Christ’ (zoals sommigen beweren).

Lees over het Britse Israelism als u meer wilt weten over het geloof (die zij ons in willen prenten)van de Britse koninklijke familie die direct afstamd van koning David. Ze PRETENDEREN af te stammen van koning David en hebben zich daartoe in allerlei bochten gewrongen om de geschiedenis te vervalsen om mensen dit te laten geloven.

Het korte sonette “And did those feet in ancient time” van William Blake, bevat echo’s van deze legende, die Israël en Engeland met elkaar verbindt. (zie dit artikel voor het gedicht, vertaling en uitleg)

Het gedicht is geïnspireerd op het apocriefe verhaal dat een jonge Jezus, vergezeld van zijn oom Jozef van Arimathea, afreisde naar het gebied dat nu Engeland is. en tijdens de verloren jaren Glastonbury bezocht. De legende is gekoppeld aan een idee in het boek Openbaring. (3:12 en 21:2) Het beschrijven van een wederkomst, waarin Jezus het nieuwe Jeruzalem opricht.

Verwoesting van de tempel

De belegering van Jeruzalem in het jaar 70 na Christus was de beslissende gebeurtenis van de eerste Joods-Romeinse oorlog. Het Romeinse leger, onder leiding van de latere keizer Titus, met Tiberius Julius Alexander als zijn onder-commandant, belegerde en veroverde de stad Jeruzalem, die door de joodse verdedigers was bezet in 66 na Christus.

Het beleg eindigde met het plunderen van de stad en de vernietiging van haar beroemde Tweede Tempel. De vernietiging van zowel de eerste- als tweede tempel wordt nog steeds elk jaar berouwd tijdens het Joodse vasten; Tisha B’Av. De Boog van Titus, die symbool staat voor de Romeinse plundering van Jeruzalem en de vernietiging van de tweede Tempel , staat nog steeds in Rome.

Vernietiging van de ‘toren’ In het Illuminati kaartspel‘ gemaakt door Steve Jackson Games (SJG) in 1995, zit een kaart die heel erg lijkt op de vernietiging van de Big Ben.

Het illuminati kaartspel heeft eerder griezelig correcte ‘voorspellingen’ gedaan in verband met grote gebeurtenissen.

Als gevolg hiervan hebben sommigen erop gewezen dat deze kaart de volgende grote valse vlag aanval zou kunnen “voorspellen”. Is het werkelijk de Big Ben op de kaart? Wordt er iets getoond wat gaat gebeuren tijdens de Olympische Spelen van 2012, als “alle” ogen op Londen gericht zijn? Is de tijd en plaats van de volgende grote valse vlag aanval bekend?

Anderen hebben gezegd dat het plaatje eigenlijk lijkt op de klokkentoren van de Wako winkel in Ginza, Tokyo en niet op de Big Ben in Londen. Betekend dit dat iets is wat nog moet komen?

We hebben ook de griezelig ogende mascottes voor de Olympische Spelen 2012. Ze wemelen van het symbolisme

Symbolisme is aan de orde van de dag. Richy op lawfulrebellion.org heeft ook goed werk verricht omtrent het materiaal met betrekking tot de vreemde mascottes, een andere vreemde factor in dit hele verhaal.

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/english-2012-zion-olympics-in-london-coincide-with-tisha-bav-commemoration-of-the-destruction-of-the-temples-in-jerusalem/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s