Vreemde posters voor olympische spelen

Vreemde posters voor olympische spelen

In mijn voortdurende missie naar het zoeken van verbanden, occulte boodschappen en eventuele gevolgen, is het volgende onder mijn aandacht gebracht. Deze nogal vreemde posters zijn opgedoken door heel het centrum van Londen om mensen te stimuleren, andere vormen van vervoer tijdens de Olympische Spelen te gebruiken:

Ik moest de foto maken met mijn waardeloze mobiele telefoon dus excuses voor de kwaliteit, maar iemand wees me erop dat, als je goed kijkt:

Er is een kleine Arabische man, gescheiden van de groep en ziet er erg streng uit (alsof hij een plannetje heeft), zo in de ondergrondse station van London:

Deze posters zijn gemaakt door TFL en er zijn nogal wat variaties. Dit is niet het enige voorbeeld dat is weergegeven, de meeste van hen hebben iets vergelijkbaars.

Kijk uit voor hen als u reist met de underground metro. Dit is als ‘Waar is Wally’ met terroristen. HEEFT DIT TE MAKEN MET DE FALSE FLAGS’ IN DE LONDON UNDERGROUND DIE WORD TOEGESCHREVEN AAN ZOGENAAMDE TERRORISTEN NET ZOALS 9/11 EN DE FALSE FLAG VAN 7/7 IN LONDON OF DE “FALSE FLAG’ VAN 2004 IN MADRID?

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/vreemde-posters-voor-olympische-spelen/

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s