Beveiligingsmedewerkers van G4S Olympische spelen 2012 geschorst wegens nalatigheid

Beveiligingsmedewerkers van G4S Olympische spelen 2012 geschorst wegens nalatigheid

Twee ervaren leden van de veiligheidsfirma van Londen 2012, zijn geschorst na verslagen die suggereerden dat ze een aantal veiligheids checks rondom het Olympisch terrein niet uitgevoerd hebben.

De veiligheids medewerkers, wiens honden gebruikt werden voor het zoeken naar explosieven tijdens de bouw van het Olympisch park, zouden gezegd hebben dat ze in een periode van 3 maanden bepaalde veiligheids-checks gedaan hadden die niet plaatsgevonden hebben.

G4S, het beveiligingsbedrijf dat het 250 miljoen pond contract heeft binnengesleept voor de olympische spelen in Londen, heeft LBC 97.3 verteld dat ze bezig zijn met een volledige evaluatie van het werk dat de snuffelhonden gedaan zouden moeten hebben en dat veiligheid en beveiliging van de spelen hun primaire focus blijft.

in een verklaring laten zij weten: “twee ervaren leden van ons honden-team, die bij het olympische park werkten, zijn geschorst en een onderzoek naar de beschuldigingen en onregelmatigheden is ingesteld.

“Een volledige herziening van het werk dat de honden gedaan zouden moeten hebben word uitgevoerd, en als hierbij tekortkomingen in het systeem geconstateerd worden zullen die verbeterd worden.

“We nemen schendingen van de uitvoering van het beveiligingswerk heel serieus en wanneer uit onze onderzoeken blijkt dat er inderdaad nalatig gehandeld is, zullen we gepaste stappen ondernemen tegen de verantwoordelijken.

“Terwijl de onderzoeken bezig zijn kunnen we niet ingaan op verdere details. De beveiliging en veiligheid van het Olympische park blijft onze primaire focus.

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/beveiligingsmedewerkers-van-g4s-olympische-spelen-2012-geschorst-wegens-nalatigheid/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s