De Orbit Toren – Kunst voor Satan

De Orbit Toren – Kunst voor Satan

Geïnspireerd door de Toren van Babel ontwierp de Britse kunstenaar Anish Kapoor een enorm kunstwerk als blikvanger voor de Olympische spelen in Londen. Samen met staalingenieur Cecil Balmond werkte hij aan een 114,5 meter ((375ft)) hoge roodstalen kronkelige toren, genaamd de ArcelorMittal Orbit/ Orbit Tower. (Het olympisch Stadion is 60 meter hoog)

De ontwerpers, onder leiding van kunstenaar Anish Kapoor, vergelijken de creatie met de Toren van Babel, zoals geschilderd door Pieter Bruegel. Net als de Orbit is het bouwwerk op het schilderij ook in de vorm van een spiraal. Ook het EU parlementsgebouw in Straatsburg is geïnspireerd op (en een moderne kopie van) de Toren van Babel.

Waarom nemen ontwerpers van bekende gebouwen dat als uitgangspunt? Hebben ze geen fantasie? Ze komen beiden uit op een verhaal en gebeurtenis uit de bijbel, waarvan ze de toren uit het verhaal gaan nabouwen. Wie snapt dit nog? en welk normaal denkend mens vindt dit normaal.

Het verhaal van de Toren van Babel staat in Genesis 11 : 1 – 9.
De toren van Babel staat voor verdeeldheid onder de mensen (spraakverwarring). En voor menselijke hoogmoed en de gevolgen daarvan.

Deze toren wordt nagebouwd omdat het een ritueel is en de bedoeling heeft de mensheid te overheersen. En het openen van dimensies en poorten naar andere dimensies. Het is één groot ritueel en alles heeft een betekenis.

Om dit te kunnen bewerkstelligen worden er rituelen gedaan,en alles op en in verband met de Olympische Spelen is daar mee doordrongen. Zo ook de Orbit Tower. Het is iets wat tot de hemel wil reiken. Wat verbinding maakt met ‘een andere wereld’, een andere dimensie. Andere wezens/energievormen. Ook wordt ons DNA bewerkt en veranderd, en dat zullen ze ook weer gaan doen op de rituele olympische spelen.

De betekenis van de Orbit Tower heeft ook weer te maken met het Culturele Olympische kunstwerk van Anthony McCall. Hij had de opdracht een ‘pilaar van spiraalvormige mist/nevel te maken die oprijst van Liverpool. Het zal hoger gaan als de Blackpool Tower, en die is 158 meter. Alsof het een soort helix is die symbolisch voor een DNA streng kan staan en waarmee het is verbonden aan een andere dimensie en energie.

DNA streng

Orbit Tower Londen

De vertaling van orbit is: baan, in baan brengen, sfeer, draaien, kring.

Orbit Tower en Numerologie
De onmenselijke machthebbers die deze rituelen doen zoals o.a. op de Olympische Spelen, maken altijd gebruik van numerologie. Numerologie houdt in dat je cijfers op een systematische manier kan berekenen en optellen, en dan een uitkomst krijgt. Omdat ook cijfers energie kunnen genereren, hebben ze een voorkeur voor bepaalde getallen, en dus uitkomsten.

Er zijn een aantal getallen-cijfers die door deze mensen veel gebruikt worden en steeds terug komen. Deze cijfers zijn o.a.: 33, 911, 6, 666, 9, 999, 11, 111, 3 (en 777), 322, 66.
De combinaties kunnen in spiegelbeeld staan, of ondersteboven gezien worden, het gaat om wat er van die combinatie van cijfers uit gaat. (hoe zij dat zien)

De feiten die in de media die over de Orbit Tower gemeld zijn, zitten ook weer vol met opmerkelijke getallen/’uitkomsten’, als je het berekent in numerologie.
Hieronder de feiten van alle getallen i.v.m. de Orbit Tower achter elkaar:
(achter het = teken staat de uitkomst in nummerologie)

 • * 18 maanden om het te bouwen = 1+8 = 9
 • * Hoogte Orbit Tower: 114,5 = 1+1+4+5 =11
 • * De hoogte in ft : 375ft = 3+7+5 = 15 = 6
 • * 60% is van gerecycled materiaal = 6
 • * De ticketprijs wordt 15 pond = 6
 • * De eerste bezoeker was 11 jaar = 11
 • * Adviespanel de Tower telt 9 personen = 9
 • * Kosten 19,2 + 3,1 = 22,3 miljoen 223 = voor hun hetzelfde als 322
 • (deze wordt niet opgeteld omdat 322 voor hun belangrijk getal is. het kan op zich wel en dan is het 7)
 • * Orbit Tower staat op nummer 33 in de lijst van hoogste gebouwen = 33
 • * Designers zeiden van tevoren dat die minstens 33 ft hoog moest worden = 33
 • * Orbit ligt aan de Stratford High Street (A118) A=1, dan krijg je dus: 1118

dit wordt 11. Of 11 en (1+8 =) 9. (9/11)

Hele typische uitkomsten die niet toevallig zijn. Want alles echt alles is ritueel.

Meer info over Orbit Tower: The ArcellorMittal Orbit. Art for Satan.

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/orbit-tower-en-de-feiten/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op De Orbit Toren – Kunst voor Satan

 1. Ronald Kok zegt:

  Je kunt gelijk hebben, maar, waarom zijn de volgende feiten van de toren niet te herleiden naar een ritueel getal: bijv. dagen om het te bouwen, weken om het te bouwen, gewicht van de toren, breedte van de toren, hoogte in yards oid, % van ongerecycled materiaal, % staal, % kunststof, ticketprijs in euro’s, het gewicht van de 1e bezoeker, de leeftijd van de 666-ste bezoeker, aantal mensen dat aan de toren heeft gewerkt, geocoördinaten van de toren, de oppervlakte? En zo kan ik nog wel een paar bladzijden vullen. Ik bedoel te zeggen; is het niet altijd wel zo dat je overal in ergens bepaalde verbanden kunt vinden die je kunt linken aan rituele getallen oid? De toekomst zal de waarheid brengen. Ik hoop voor alle mensen dat ze zich op tijd zullen bekeren en gespaard blijven. Het is Gods wil dat er niemand veloren gaat. Maar zijn geduld is niet eindeloos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s