Exclusief: Undercover reporter infiltreert security bedrijf G4S om London Olympics te ontmaskeren!

Exclusief: Undercover reporter infiltreert security bedrijf G4S om London Olympics te ontmaskeren!

Hoogtepunten:
– Buitenlandse troepen opgesteld
– Drug deals in opleidingslokaal

– Ineffective screeningsprocessen en detectie technologie
– Foto’s van gevoelige manquettes van beveiligde gebeiden genomen door stagiaires
– 200.000 ‘lijkzakken’ geleverd
– Uniforms zijn gestolen

– Plan voor een evacuatie van Londen
– Drones (onbemande vliegtuigen) in de lucht (incl. bewapening)
– Slechte veiligheids rekruten – spreken geen engels.

Exclusief interview met onderzoeks-journalist Lee Hazledean die zich undercover laat omscholen tot een beveiliger voor de Olympische Spelen in 2012, voor privé beveiliginsbedrijf G4S (G-force). Lee is a filmmaker en onderzoeksjournalist voor de TV. Hij heeft ook meegewerkt aan de verhalen over de IRA en hoe het Britse leger daar infiltreerde en zo valse-vlag operaties uitvoerden. Hij is erin geslaagd om undercover lid te worden van het beveiligins-team voor de Spelen 2012 van G4S. Hij heeft ontdekt dat er een media black out geldt voor alle grote persbureaus als het om de Olympische spelen gaat. Tenzij het verhaal in een grote krant terecht komt, is het niet waarschijnlijk dat het verhaal ooit het daglicht zal zien. Veiligheids training en beveiligers zijn zo verschrikkelijk dat de veiligheid van de Spelen in gevaar is.

Een paar voorbeelden: Gedurende een oefening moest Lee zich voordoen als een terrorist, en sloeg hij erin om messen, geweren en IED‘s door de beveiliging te smokkelen tijdens elke oefening. De bedieners van de Röntgenapparaten hebben slechts 2 dagen training gehad. Ze zijn niet goed getraind en missen de meest duidelijke verboden items, zoals messen, wapens, ammunitie en IED’s etc. Tasdoorzoekers en foulleerders missen ook al gevaarlijke wapens, stagiaires kunnen essentiële apparaten, zoals de HHMD (Hand Held Metal Detectors) niet gebruiken en ze kunnen niet eens op een fatsoenlijk niveau met het publiek communiceren. Ook zorgwekkend is dat de ‘Rapiscan‘ metaaldetectors niet goed werken en niet gevoelig genoeg zijn om grote messen, ammunitie en andere metalen bedreigingen op te pikken. Er is hem verteld dat ze pas na 50 mensen afgaan, om zo rijvorming te voorkomen, en de toeschouwers op tijd in de stadia te krijgen. Dus een terrorist, als die gewoon in de rij zou staan, zou waarschijnlijk zelfs binnen komen wanneer deze een bomgordel zou dragen. In opleidingslokalen worden drugs gedeald, mensen kunnen geen Engels. Mensen die nog niet eens hun SIA diploma hebben, worden, over de hoofden van goedegetrainde beveiligings medewerkers, ex-politie agenten en ex-militairen, al tot teamleiders gekozen. Lee maakt zich zorgen dat wapens, of erger, meegenomen zullen worden de stadia in. Hoe dan ook, wat nog veel verontrustender is, is dat er al uniformen vermist en gestolen zijn. De cursusfaciliteit is een nauwkeurige namaak van de daadwerkelijke beveiligingsmaatregelen bij de Olympische Spelen. Lee heeft meerdere mensen foto’s zien nemen met hun mobieltjes in de cursusfaciliteit, en ondanks dat een paar gesnapt zijn door de trainers, hebben de meesten dit onopgemerkt kunnen doen. We weten dat terroristen surveillance foto’s nemen om informatie te vergaren. Contemporary International claimt dat de ze telefoon ‘jammers’ hebben (apparaten die straling van mobiele telefoons neutraliseerd en waardoor ze geen bereik hebben.), terwijl trainers toegegeven hebben dat er helemaal niet zulke apparaten in de faciliteit zijn. Het was slechts een verbaal afschrikwekkend middel.

Er zijn ook plannen voor de evacuatie van Londen. G4S zal een vooraanstaande plaats innemen, evenals 100,000 manschappen die via de Woolwich barrakken zullen komen, bestaande uit gewone Britise troepen, het Amerikaanse leger en Europese troepen. Aan Lee is niet verteld waarom heel Londen geëvacueerd zou moeten worden, er werd slecht verteld dat het een “beslissend moment in de Londense geschiedenis” zal gaan zijn. Dit zou slechts een voorzorgsmaatregel kunnen zijn, maar het publiek zou bewust gemaakt moeten worden van de buitenlandse invasie die op dit moment plaats vind. De troepen worden door heel Londen in verscheidene barrakken gevestigd nadat ze in WoolWich geweest zijn. Deze informatie heeft Lee ook bevestigd gekregen door een legerarts, die geschokt was over de hoeveelheid buitenlandse troepen die naar Londen kwamen. Tevens is er een scheepslading lijkzakken binnen gekomen, elke zak kan zo’n 4 tot 5 mensen herbergen en er zijn 200,000 van deze dingen vanuit, waarschijnlijk, Amerika geleverd. Ook werden er video’s getoond van drones die doelen in afganistan aanvielen. Er werd verteld dat drones het luchtruim boven Londen zullen patroulleren gedurende de spelen, en zo nodig ook vernietigings missies uit zullen voeren.

Originele artikel:
http://olympiczion.nl/index.php/exclusief-undercover-reporter-infiltreert-security-bedrijf-g4s-om-london-olympics-te-ontmaskeren/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s